• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts augu aizsardzības dienesta 2007. gada 8. novembra lēmums Nr. 3 "Par kompensāciju izmaksāšanas kārtību bakteriālo iedegu izplatības ierobežošanai". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.11.2007., Nr. 182 https://www.vestnesis.lv/ta/id/166135-par-kompensaciju-izmaksasanas-kartibu-bakterialo-iedegu-izplatibas-ierobezosanai

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas noteikumi Nr.153

Normatīvie noteikumi par informāciju, ko ieguldījumu pakalpojuma sniegšanas gaitā sniedz klientam par ieguldījumu pakalpojumu, finanšu instrumentiem, pakalpojuma izmaksām un veiktajiem darījumiem

Vēl šajā numurā

13.11.2007., Nr. 182

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Valsts augu aizsardzības dienests

Veids: lēmums

Numurs: 3

Pieņemts: 08.11.2007.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts augu aizsardzības dienesta lēmums Nr.3

Rīgā 2007.gada 8.novembrī

Par kompensāciju izmaksāšanas kārtību bakteriālo iedegu izplatības ierobežošanai

 

Saskaņā ar Augu aizsardzības likuma 12.panta otro daļu un 18.panta otrās daļas 3.punktu, Ministru kabineta 2007.gada 2.janvāra noteikumu Nr.22 “Finanšu ministrijas pamatbudžeta apakšprogrammā “Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem” apstiprināto līdzekļu pieprasīšanas, pieprasījuma izskatīšanas, līdzekļu piešķiršanas, izlietojuma, uzskaites, kontroles un pārskatu sniegšanas kārtība” 2.punktu, Ministru kabineta 2007.gada 25.septembra protokollēmumu TA–2384, Finanšu ministrijas 2007.gada 31.oktobra rīkojumu Nr.1611 “Par līdzekļu piešķiršanu” un Administratīvā procesa likuma 15.panta 12.daļu, lai izmaksātu kompensācijas par iznīcinātajiem ražojošiem augļu kokiem, kas iznīcināti, izpildot fitosanitāros pasākumus bakteriālo iedegu izplatības ierobežošanai, pieņemu šādu lēmumu:

1. Lēmums attiecas uz personām, kuru saimniecībās saskaņā ar Valsts augu aizsardzības dienesta lēmumiem tika iznīcināti ražojošie augļu koki, lai izpildītu fitosanitāros pasākumus bakteriālo iedegu izplatības ierobežošanai un par kuru iznīcināšanu sastādīts Valsts augu aizsardzības dienesta pārbaudes akts.

2. Saskaņā ar Zemkopības ministrijas Informatīvo ziņojumu par bakteriālo iedegu izplatības ierobežošanu Latvijas Republikā 2007.gadā, kuru Ministru kabinets ar 2007.gada 25.septembra protokollēmumu TA–2384 pieņēma zināšanai, 1.punktā minētajām personām tiek izmaksātas šādas kompensācijas:

2.1. par iznīcinātajām ražojošām ābelēm un bumbierēm komercdārzos un ražojošos dārzos – 48 latus par augu;

2.2. par iznīcināmām ābelēm un bumbierēm piemājas dārzos – 96 latus par augu;

2.3. par pārējiem saimniekaugiem:

2.3.1. par iznīcināmu atsevišķi augošu pīlādzi un cidoniju krūmu – 24 latus par augu;

2.3.2. par iznīcināmo vilkābeļu dzīvžogu – 9 latus par vienu metru.

3. Lai saņemtu kompensāciju, personai jāiesniedz Valsts augu aizsardzības dienestā iesniegums kompensācijām par bakteriālo iedegu izplatības ierobežošanu (turpmāk – iesniegums), kurā norāda šādu informāciju:

3.1. fiziskām personām:

3.1.1. iesniedzēja vārds, uzvārds;

3.1.2. personas kods;

3.1.3. pasta adrese;

3.2. juridiskām personām:

3.2.1. nosaukums;

3.2.2. reģistrācijas numurs;

3.2.3. juridiskā adrese;

3.3. bankas rekvizīti:

3.3.1. bankas nosaukums;

3.3.2. kods,

3.3.3. IBAN konts;

3.4. iznīcināto ražojošo augļu koku skaits vai dzīvžoga metri un kompensācijas summu.

4. Nosaku, ka iesniegumus par kompensāciju piešķiršanu 1.punktā minētajām personām jāiesniedz līdz 2007.gada 1.decembrim Valsts augu aizsardzības dienestā.

5. Valsts augu aizsardzības dienests izskata iesniegumus un pieņem lēmumus par kompensāciju izmaksu līdz 2007.gada 10.decembrim.

6. Valsts augu aizsardzības dienests izmaksā kompensāciju 10 dienu laikā pēc lēmuma pieņemšanas par kompensācijas izmaksu uz personas iesniegumā norādīto bankas kontu.

7. Lēmums stājas spēkā nākamajā dienā pēc tā publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

8. Lēmumu var apstrīdēt viena mēneša laikā no tā spēkā stāšanās dienas, iesniedzot iesniegumu Valsts augu aizsardzības dienestā, Republikas laukumā 2, Rīgā.

Valsts augu aizsardzības dienesta direktora p.i. R.Grosbārdis

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!