• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2007. gada 1. novembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.11.2007., Nr. 180 https://www.vestnesis.lv/ta/id/165966

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2007. gada 29. oktobra sēdē

Vēl šajā numurā

08.11.2007., Nr. 180

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2007. gada 1. novembra sēdē

 

1. Nolēma nodot Publisko izdevumu un revīzijas komisijai Ministru kabineta iesniegto Latvijas Republikas 2006.gada pārskatu par valsts budžeta izpildi un par pašvaldību budžetiem, Valsts kontroles ziņojumu par Latvijas Republikas 2006.gada pārskatu par valsts budžeta izpildi un par pašvaldību budžetiem, kā arī Valsts kontroles atzinumu par Latvijas Republikas 2006.gada pārskata par valsts budžeta izpildi un par pašvaldību budžetiem sagatavošanas pareizību.

2. Pieņēma zināšanai Juridiskās komisijas priekšsēdētāja M.Segliņa iesniegumu, kurā viņš informē, ka Juridiskā komisija ierosina Ministru kabineta iesniegto lēmuma projektu “Par A.Loskutova atbrīvošanu no korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieka amata” atdot Ministru kabinetam atkārtotai izvērtēšanai un papildu pārbaudes veikšanai, lai tiktu nodrošināta faktu vispusīga un objektīva izvērtēšana.

3. Pieņēma zināšanai un nodeva Juridiskajai komisijai finanšu ministra O.Spurdziņa (Ministru prezidenta vietā) iesniegumu, kurā viņš informē, ka, pamatojoties uz Saeimas kārtības ruļļa 95.panta pirmās daļas 5.punktu un ņemot vērā lietderības apsvērumus, kā arī Saeimas Juridiskās komisijas ieteikumu veikt papildu pārbaudes attiecīgajā jautājumā, atsauc Ministru kabineta 2007.gada 17.oktobrī iesniegto lēmuma projektu “Par A.Loskutova atbrīvošanu no Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieka amata”.

4. Apstiprināja komandējumu Saeimas priekšsēdētāja biedres tehniskajai sekretārei palīdzei E.Saulītei, Saeimas sekretāra palīdzei B.Jansonei un Saeimas sekretāra biedra palīdzei T.Klementjevai uz Strasbūru (Francija) no 2007.gada 12.novembra līdz 16.novembrim.

5. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par deputātu grupas sadarbībai ar Izraēlas parlamentu priekšsēdētāja B.Cileviča un grupas locekļu Dz.Ābiķa, S.Šķestera un Starpparlamentu attiecību biroja vecākās konsultantes S.Drunkas komandējumu uz Jeruzalemi (Izraēla) no 2007.gada 3.novembra līdz 7.novembrim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!