• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.11.2007., Nr. 176 https://www.vestnesis.lv/ta/id/165641

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

01.11.2007., Nr. 176

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

 

 

Ekonomikas ministrijas konkurss “Par atsevišķu valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu tūrisma nozares attīstības jomā”

Latvijas Republikas Ekonomikas ministrija izsludina konkursu un aicina iesniegt piedāvājumus konkursam “Par atsevišķu valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu tūrisma nozares attīstības jomā”. Konkursa priekšmets ir Latvijas dalība un biznesa tūrisma produktu un pakalpojumu popularizēšana Starptautiskajā konferenču un korporatīvo pasākumu rīkotājkompāniju izstādē (Exhibition for the Incentive, Business Travel and meeting Industry), kas notiks 2007. gada 27.-29. novembrī Barselonā (Spānija). Latvijas dalības mērķis ir veicināt Rīgas un Latvijas kā konferenču un korporatīvo pasākumu galamērķa atpazīstamību, dibināt kontaktus ar izstādes rīkotājiem un dalībniekiem, prezentēt informāciju par tūrisma produktu un pakalpojumu iespējām Latvijā.

Ar konkursa nolikumu var iepazīties un saņemt Ekonomikas ministrijas Klientu apkalpošanas centrā no plkst. 9 līdz 17 Brīvības ielā 55, Rīgā, LV-1519 (ieeja no Ģertrūdes ielas apļa) līdz 2007.gada 8. novembrim. Nolikumu var lejupielādēt arī Ekonomikas ministrijas mājas lapā http://www.em.gov.lv.

Pretendentu piedāvājumi iesniedzami EM Klientu apkalpošanas centrā, Brīvības ielā 55, Rīgā, LV-1519, personīgi vai pa pastu, ar nosacījumu, ka gan personīgi iesniegtajiem, gan pa pastu sūtītajiem piedāvājumiem ir jābūt saņemtajiem EM ne vēlāk kā līdz 2007.gada 8. novembrim plkst. 17.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!