• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrs, tiekoties ar Ārpolitikas padomes locekļiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.10.2007., Nr. 173 https://www.vestnesis.lv/ta/id/165314

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Iepazīstoties ar Katastrofu medicīnas centra darbību

Vēl šajā numurā

26.10.2007., Nr. 173

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrs, tiekoties ar Ārpolitikas padomes locekļiem

 

Ārlietu ministrs Artis Pabriks 25.oktobrī tikās ar Ārpolitikas padomes locekļiem, lai pateiktos par līdzšinējo sadarbību un kvalitatīvu viedokļu apmaiņu, apspriežot Latvijas ārpolitikas aktualitātes un starptautiskos notikumus. Padomes locekļi pateicās ārlietu ministram par iniciatīvu izveidot šādu neformālu diskusiju formātu un pauda cerību sadarboties arī turpmāk.

Tikšanās dalībnieki apsprieda Latvijas iekšpolitisko notikumu ietekmi uz Latvijas tēlu. A.Pabriks informēja, ka pēdējā nedēļā Eiropas kolēģi ir aktīvi interesējušies par politisko un ekonomisko situāciju Latvijā un nākotnes perspektīvām, kas apliecina bažas par stabilitāti mūsu valstī.

Ārpolitikas padomes locekļi apsprieda arī aktualitātes ES kaimiņpolitikas ietvaros, ASV un Turcijas attiecības, gaidāmo Ministru prezidenta vizīti ASV un citus jautājumus.

A.Pabriks turpinās pildīt ārlietu ministra pienākumus līdz 28.oktobrim.

Sanāksmē piedalījās politologs Ivars Ijabs, Socioloģisko un tirgus pētījumu centra “SKDS” direktors Arnis Kaktiņš, Latvijas institūta direktors Ojārs Kalniņš, Latvijas – ASV finanšu foruma vadītājs Aivis Ronis, Stratēģiskās analīzes komisijas priekšsēdētāja Žaneta Ozoliņa, “Sorosa fonda Latvija” izpilddirektora vietnieks Pēteris Viņķelis un Latvijas Universitātes Sociālo un politisko pētījumu institūta direktors Nils Muižnieks.

Āpolitikas padomes locekļi ir arī Latvijas Universitātes profesors Aivars Stranga, žurnālists Pauls Raudseps, Latvijas Cilvēktiesību un etnisko studiju centra direktore Ilze Brands-Kehre, Latvijas Ārpolitikas institūta direktors Atis Lejiņš, “UPB Holdings” prezidents Uldis Pīlēns un ES statistikas biroja “Eurostat” Ekonomiskās un reģionālās statistikas departamenta direktore Inna Šteinbuka.

 

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!