• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Ministru prezidentu un arodbiedrību pārstāvjiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.10.2007., Nr. 168 https://www.vestnesis.lv/ta/id/164906

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

18.10.2007., Nr. 168

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Ministru prezidentu un arodbiedrību pārstāvjiem

01.JPG (11637 bytes)
Lai apspriestu nākamā gada valsts budžeta sastādīšanu, vakar, 17.oktobrī, Latvijas Valsts prezidents tikās ar Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības pārstāvjiem.
Attēlā (no labās): sākot sarunas – Valsts prezidents Valdis Zatlers, Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības priekšsēdētājs Pēteris Krīgers un viņa vietnieki Līvija Marcinkēviča un Egils Baldzēns
Foto: Inga Kundziņa, A.F.I.

Valsts prezidents Valdis Zatlers vakar tikās ar Ministru prezidentu Aigaru Kalvīti un Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības (LBAS) pārstāvjiem.

Sarunā ar valdības vadītāju Valsts prezidents pieprasīja paskaidrojumus par Ministru kabineta lēmumu rosināt KNAB vadītāja Alekseja Loskutova atstādināšanu. Iepazinies ar Ministru kabineta lēmumu un tā motīviem, Valsts prezidents norādīja, ka “visas lietas ir jāsaliek pa plauktiņiem. Grāmatvedības pārkāpumi bija, un tas ir fakts, par to jāsoda ir, un pārkāpumi ir jānovērš. Sodam par nodarīto ir jābūt samērīgam, bet pašam sodīšanas procesam – likumīgam”.

V.Zatlers uzskata, ka par Valsts kontroles atklāto pārkāpumu pieļaušanu A.Loskutovam varēja piemērot citu disciplinārsodu, piemēram, rājienu.

Valsts prezidents ar Ministru prezidentu pārrunāja arī 2008.gada budžeta sastādīšanu un LBAS pausto neapmierinātību. Šo jautājumu V.Zatlers apsprieda arī ar LBAS pārstāvjiem, kuri apsolīja savas prasības nākamā gada budžetā formulēt rakstiski un iesniegt Valsts prezidentam.

 

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!