• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Saeimas priekšsēdētāja tikšanos ar vēstniekiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.10.2007., Nr. 168 https://www.vestnesis.lv/ta/id/164903

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par pilsonības prasību notāriem, strādājot citās Eiropas Savienības dalībvalstīs

Vēl šajā numurā

18.10.2007., Nr. 168

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Saeimas priekšsēdētāja tikšanos ar vēstniekiem

 

16.oktobrī Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze tikās ar Taizemes Karalistes ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Julapongu Nonsričaju, kas bija ieradies iepazīšanās vizītē.

Puses bija vienisprātis, ka attiecības starp Latviju un Taizemi vērtējamas kā labas, tomēr to attīstības iespēju potenciāls vēl netiek izmantots pilnībā.

Saeimas priekšsēdētājs G.Daudze apliecināja, ka Latvija starptautisko organizāciju ietvaros ir ieinteresēta paplašināt sadarbību ar Āzijas reģiona valstīm, tostarp Taizemi, savukārt vēstnieks J.Nonsričajs atzina savas valsts vēlmi sadarboties ar Eiropas Savienības dalībvalstīm, arī Latviju. G.Daudze pastāstīja, ka viens no perspektīvākajiem sadarbības virzieniem nākotnē ir Latvijas ostu izmantošana preču tranzītam no Āzijas reģiona valstīm caur Latviju uz Eiropu un Krieviju.

16.oktobrī Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze tikās ar Dienvidāfrikas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Sofoniu Rapulani Makgetlu, kas bija ieradies iepazīšanās vizītē.

Saeimas priekšsēdētājs un Dienvidāfrikas vēstnieks bija vienisprātis, ka attiecības starp abām valstīm vērtējamas kā draudzīgas, ar lielu attīstības iespēju nākotnē.

Vēstnieks S.R.Makgetlu apliecināja, ka Dienvidāfrika un Eiropas Savienība ir stratēģiski svarīgākās partneres un politiskā sadarbība ir aktīva jau ilgus gadus.

 

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!