• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2007. gada 11. oktobra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.10.2007., Nr. 168 https://www.vestnesis.lv/ta/id/164878

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2007. gada 15. oktobra sēdē

Vēl šajā numurā

18.10.2007., Nr. 168

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2007. gada 11. oktobra sēdē

 

1. Izskatīja deputāta I.Klementjeva iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam I.Klementjevam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 11.oktobrī.

2. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts M.Segliņš iekļauts deputātu grupās sadarbībai ar Lietuvas parlamentu, Ukrainas parlamentu, Vācijas parlamentu, Krievijas parlamentu, Ķīnas parlamentu, Itālijas parlamentu, ASV parlamentu, Portugāles parlamentu un Igaunijas parlamentu.

3. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts I.Klementjevs iekļauts Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Nacionālā attīstības plāna īstenošanas uzraudzības apakškomisijas sastāvā.

4. Nolēma konceptuāli atbalstīt deputātu grupas sadarbībai ar Izraēlas parlamentu priekšsēdētāja B.Cileviča iesniegumu par deputātu grupas sadarbībai ar Izraēlas parlamentu atbildes vizīti uz Izraēlu četru cilvēku sastāvā no 2007.gada 4.novembra līdz 7.novembrim.

5. Izskatīja deputāta A.Mirska iesniegumu par kavējumu attaisnošanu un nolēma atlikt jautājuma izskatīšanu līdz papildu informācijas saņemšanai.

6. Apstiprināja komandējumus:

1) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājai Ē.Zommerei un delegācijas sekretārei I.Putniņai uz Oslo (Norvēģija) no 2007.gada 4.novembra līdz 6.novembrim;

2) Saeimas deputātiem U.Augulim, G.Blumbergam, V.Ģīlim, J.Eglītim, J.Urbanovičam, V.Orlovam, I.Klementjevam, J.Reiram un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam M.Trencim uz Šauļiem (Lietuva) 2007.gada 19.oktobrī;

3) Sociālo un darba lietu komisijas Sabiedrības veselības apakškomisijas locekļiem V.Orlovam, S.Bendrātei un S.Ķikustei uz Prāgu (Čehija) 2007.gada 4. un 5.novembrī.

7. Pieņēma lēmumu par pilnvarojumu Saeimas Juridiskā biroja vadītājam G.Kusiņam iepazīties ar Satversmes tiesas lietas materiāliem.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!