• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas priekšsēdētājs - atvadoties no Horvātijas vēstnieka. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.10.1999., Nr. 345/346 https://www.vestnesis.lv/ta/id/16485

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimā svarīgākais - 2000. gada valsts budžets

Vēl šajā numurā

20.10.1999., Nr. 345/346

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas priekšsēdētājs:

— atvadoties no Horvātijas vēstnieka

Vakar, 19.oktobrī, Saeimas priekšsēdētājs Jānis Straume tikās ar Horvātijas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Mladenu Ibleru.

"Man ir liels prieks tikties, un esmu gandarīts par jūsu darbu vēstnieka amatā, kas veicinājis mūsu valstu attiecību uzlabošanos." J.Straume sveica Horvātijas vēstnieku, kas bija ieradies atvadu vizītē. "Sadarbība starp Horvātiju un Latviju kļūst arvien intensīvāka gan politiskajā, gan ekonomiskajā aspektā," uzsvēra J.Straume.

M.Iblers atzina, ka, kaut arī parakstīti vairāki starpvalstu līgumi, pastāv arī daudz citu iespēju sadarboties ekonomikā, zinātnē un kultūrā, tādējādi tālāk pilnveidojot abu valstu divpusējās attiecības. Runājot par turpmākās sadarbības virzieniem ekonomikā, Horvātijas vēstnieks kā vienu no perspektīvām sadarbības jomām minēja kuģubūvi, kurā horvātiem uzkrāta liela pieredze.

Tika pārrunāti ar Eiropas Savienības paplašināšanos saistīti jautājumi. J.Straume akcentēja, ka Latvijas valdības mērķis ir līdz šā gada beigām uzsākt sarunas par iestāšanos ES.

Tikšanās noslēgumā J.Straume pateicās Horvātijas Republikas vēstniekam par ieguldījumu Latvijas un Horvātijas starpvalstu attiecību veidošanā un pasniedza piemiņas medaļu.

Saeimas preses dienests

 

 

 

 

 

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!