• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas nostāju totalitāro režīmu darbības izvērtējumā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.10.2007., Nr. 165 https://www.vestnesis.lv/ta/id/164634

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par nosodījumu kurdu teroristu uzbrukumiem Turcijas cilvēkiem

Vēl šajā numurā

12.10.2007., Nr. 165

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas nostāju totalitāro režīmu darbības izvērtējumā

 

Ārlietu ministrija noraida Krievijas prezidenta Vladimira Putina pret Latviju vērstos izteikumus Eiropas Ebreju kongresa izpildkomitejas sēdē Maskavā 10.oktobrī.

Ārlietu ministrija pauž neizpratni un kategoriski noraida jebkurus mēģinājumus piedēvēt Latvijas valstij ekstrēmisko ideoloģiju atbalstīšanu un kultivēšanu.

Krievijas pusei ir labi zināma Latvijas valdības nostāja par totalitāro režīmu darbības izvērtējumu. Latvijas valdība vienmēr ir uzsvērusi, ka totalitāro režīmu noziegumiem pret cilvēci, tajā skaitā holokaustu, nav noilguma. Latvija ir nosodījusi un paudusi savu principiālo nostāju gan pret labējā, gan kreisā ekstrēmisma un radikālisma izpausmēm, tajā skaitā antisemītisma, ksenofobijas un citām neiecietības formām, kas Latvijas sabiedrībai ir svešas un nepieņemamas.

Aicinām Krievijas pusi objektīvi vērtēt Latvijas nostāju minētajā jautājumā un nemaldināt savas valsts iedzīvotājus un starptautisko sabiedrību.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!