• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2007. gada 1. oktobra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.10.2007., Nr. 164 https://www.vestnesis.lv/ta/id/164493

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2007. gada 4. oktobra sēdē

Vēl šajā numurā

11.10.2007., Nr. 164

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2007. gada 1. oktobra sēdē

 

1. Sēdē izskatīja sešus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2007.gada 4.oktobra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2007.gada 4.oktobrī plkst.17.00.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2007.gada 1.oktobra līdz 7.oktobrim.

5. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts P.Hanka iekļauts Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas Bērnu tiesību aizsardzības apakškomisijā.

6. Pieņēma zināšanai frakcijas “Jaunais laiks” priekšsēdētāja vietnieka K.Šadurska iesniegumu, kurā viņš informē, ka deputāts Dz.Zaķis ievēlēts par frakcijas “Jaunais laiks” priekšsēdētāju. Prezidijs nolēma nodod minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai.

7. Pieņēma zināšanai informāciju, ka Juridiskās komisijas apakškomisijas darbam ar Tiesu iekārtas likumu sastāvā iekļauts deputāts J.Reirs.

8. Apstiprināja izdevumu tāmi Eiropas Padomes cilvēktiesību komisāra Tomasa Hamarberga vizītei Latvijas Republikā 2007.gada 1.oktobrī.

9. Pieņēma zināšanai Ministru prezidenta A.Kalvīša iesniegumu, kurā viņš informē, ka likumprojekts “Par valsts budžetu 2008.gadam”, tā paskaidrojumi, precizētais vidēja termiņa makroekonomiskās attīstības un fiskālās politikas ietvars 2008.–2010.gadam tiks iesniegts Saeimā 2007.gada 8.oktobrī. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijai, kā arī Saimnieciskajai komisijai.

10. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas priekšsēdētāja biedrei, Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas loceklei V.Muižniecei, delegācijas vadītājai Ē.Zommerei, delegācijas loceklim J.Eglītim, Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētājam J.Strazdiņam, Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas sekretārei I.Putniņai un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam M.Trencim uz Norvilišķiem (Lietuva) 2007.gada 11. un 12.oktobrī;

2) Saeimas sekretāram, Eiropas lietu komisijas loceklim Dz.Rasnačam un komisijas konsultantei D.Rožlapai uz Parīzi (Francija) 2007.gada 25. un 26.oktobrī;

3) Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētājam J.Strazdiņam uz Maskavu (Krievija) 2007.gada 20. un 21.oktobrī;

4) deputātu grupas sadarbībai ar Maķedonijas parlamentu priekšsēdētājai S.Bendrātei, priekšsēdētājas biedram U.Briedim, grupas locekļiem S.Dolgopolovam, S.Ķikustei, Starpparlamentu attiecību biroja vecākajai konsultantei S.Drunkai un Stenogrammu nodaļas vecākajam tulkam S.Strikauskai uz Skopji (Maķedonija) no 2007.gada 11.novembra līdz 15.novembrim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!