• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saņemot akreditācijas vēstules no Japānas, Spānijas Karalistes un Austrijas Republikas vēstniekiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.10.2007., Nr. 159 https://www.vestnesis.lv/ta/id/164074

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

03.10.2007., Nr. 159

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saņemot akreditācijas vēstules no Japānas, Spānijas Karalistes un Austrijas Republikas vēstniekiem

 

Vakar, 2.oktobrī, Latvijas Valsts prezidents Valdis Zatlers, pieņemot akreditācijas vizītē Japānas vēstnieku Akiru Nakajimu; Spānijas vēstnieku Paulino Gonsalesu Fernandesu–Koruhedo; Austrijas vēstnieci Hermīni Popelleri

 Foto: Boriss Koļesņikovs, “LV”

 

Latvijas Valsts prezidents Valdis Zatlers 2.oktobrī akreditēja triju valstu vēstniekus Latvijā.

Tika akreditēts Japānas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks – Latvijā Akira Nakajima (Akira Nakajima). V.Zatlers atzīmēja abu valstu labās divpusējās attiecības un sadarbību kultūrā un uzņēmējdarbībā un ANO ietvaros. Viņš pauda cerību, ka arī turpmāk Latvijā pieaugs Japānas investīcijas.

Tāpat Valsts prezidents akreditēja Spānijas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā – Paulino Gonsalesu Fernandesu-Koruhedo (Paulino González Fernández – Corugedo). Sarunā ar Spānijas vēstnieku V.Zatlers uzsvēra plānotā Spānijas kultūras centra nozīmību abu valstu sadarbībā kultūras jomā, kā arī uzaicināja Spānijas karali apmeklēt Latviju valstsvizītē.

V.Zatlers vakar akreditēja arī Austrijas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieci Latvijā – Hermīni Popelleri (Hermine Poppeller). Tiekoties ar Austrijas vēstnieci Latvijā, V.Zatlers pārrunāja ES kaimiņu politiku, ES Reformu līgumu un enerģētikas politiku, kā arī abu valstu sadarbību ekonomikā.

 

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!