• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ārlietu ministra tikšanos ar Ņujorkā dzīvojošiem latviešiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.09.2007., Nr. 157 https://www.vestnesis.lv/ta/id/163913

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par atjaunojamo energoresursu izmantošanu

Vēl šajā numurā

28.09.2007., Nr. 157

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ārlietu ministra tikšanos ar Ņujorkā dzīvojošiem latviešiem

 

Ārlietu ministrs Artis Pabriks 23.septembrī Amerikas Savienotajās Valstīs apmeklēja Latviešu luterāņu baznīcu un, tiekoties ar Ņujorkā dzīvojošiem latviešiem, novēlēja ticību Latvijas valsts attīstībai.

Ministrs pateicās par klaida latviešu atbalstu demokrātisku reformu veikšanā mūsu valstī un uzsvēra, ka viņu atbalsts Latvijai vēl joprojām ir svarīgs.

Ārlietu ministrs norādīja, ka pēdējie divdesmit gadi Latvijai nav bijuši viegli, taču panākumiem bagāti, jo tā ir kļuvusi par ES un NATO dalībvalsti.

“Šis pārmaiņu un reformu periods ir maksājis daudzu cilvēku ticību valsts tālākai attīstībai, taču bez ticības nekas nav izdarāms. Nav tādas puķes, kas ziedētu pati no sevis, bez kopšanas un laistīšanas. Nav tādas valsts, kas attīstītos pati no sevis, bez tautas pūlēm un ticības,” teica A.Pabriks.

No 23. līdz 28.septembrim ārlietu ministrs A.Pabriks uzturas ASV, Ņujorkā, lai piedalītos ANO Ģenerālās asamblejas 62.sesijas atklāšanā.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!