• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Grieķijas vēstnieci. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.09.2007., Nr. 156 https://www.vestnesis.lv/ta/id/163802

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas deputāts Viktors Ščerbatihs - pasaules čempions

Vēl šajā numurā

27.09.2007., Nr. 156

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Grieķijas vēstnieci

 

26.septembrī Ministru prezidents Aigars Kalvītis tikās ar Grieķijas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieci Latvijā Hrisanti Panajotopulu, kura ieradās iepazīšanās vizītē.

A.Kalvītis apsveica Grieķijas vēstnieci ar parlamenta ārkārtas vēlēšanu rezultātiem un premjerministru Kostu Karamanli ar atkārtotu iecelšanu premjerministra amatā.

A.Kalvītis pauda Latvijas valdības līdzjūtību sakarā ar nesen notikušajiem postošajiem mežu ugunsgrēkiem Grieķijā un piedāvāja palīdzību mežu atjaunošanā.

Ministru prezidents apliecināja Latvijas ieinteresētību aktivizēt politisko dialogu ar Grieķiju visos līmeņos un uzaicināja Grieķijas prezidentu apmeklēt Latviju valstsvizītē. Valdības vadītājs akcentēja vēlmi turpināt Latvijas un Grieķijas parlamentu sadarbības grupu savstarpējo dialogu un izteica cerību uzņemt Rīgā Grieķijas parlamenta grupu sadarbībai ar Latvijas Saeimu.

Puses pārrunāja ekonomisko sadarbību un atzina, ka tai ir liels potenciāls un ir svarīgi apzināt un izvērtēt Grieķijas un Latvijas tirgus iespējas. A.Kalvītis uzsvēra vēlmi veicināt grieķu interesi par Latviju un Baltijas reģionu kopumā, ko sekmēs “AirBaltic” tiešie lidojumi no Rīgas uz Atēnām.

A.Kalvītis pauda gandarījumu par Latvijas un Grieķijas sadarbību ES un citās starptautiskajās organizācijās un izteica cerību, ka vēstniece sekmēs aktīvāku politisko dialogu, ekonomisko, kultūras un izglītības sakaru paplašināšanu starp abām valstīm.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!