• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 11. oktobra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.10.1999., Nr. 333/334 https://www.vestnesis.lv/ta/id/16302

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Centrālās vēlēšanu komisijas lēmums Nr.10

Par parakstu vākšanas tautas nobalsošanas ierosināšanai par 1999.gada 5.augustā Saeimā pieņemtā likuma "Grozījumi likumā "Par valsts pensijām"" rezultātiem

Vēl šajā numurā

12.10.1999., Nr. 333/334

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta Komitejas 11. oktobra sēdē

Akceptēts rīkojuma projekts "Par valsts dzelzceļa līnijas Valka — Igaunijas valsts robeža nodošanu Valkas pilsētas pašvaldībai".

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Pamatizglītības vai vidējās izglītības iestāžu vadītāju atestācijas noteikumi". Atestācijā tiks novērtēta pamatizglītības un vidējās izglītības iestāžu vadītāju profesionālā kvalifikācija, pieņemts lēmums par atestējamā direktora atbilstību amatam un noteikta profesionālās kvalifikācijas kategorija.

Akceptēts rīkojuma projekts "Grozījums Latvijas Republikas Valdības un Amerikas Savienoto Valstu Valdības līgumā par atvieglojumiem pilsoņu savstarpējās ceļošanas kārtībā". Tas paredz, ka ASV pilsoņi varēs šķērsot tranzītā, iebraukt un uzturēties Latvijā bez vīzas līdz 90 dienām viena kalendārā pusgada laikā.

Akceptēts noteikumu projekts "Latvijas Republikas iestāšanās Eiropas Savienībā sarunu delegācijas nolikums". Tie reglamentēs sarunu delegācijas izveidošanas un darbības kārtību, kā arī tiesības un pienākumus, sadarbojoties ar citām valsts institūcijām. Paredzams, ka delegāciju vadīs ārlietu ministrs.

Akceptēts rīkojuma projekts "Par pievienošanos Vīnes konvencijas "Par ozona slāņa aizsardzību" Monreālas protokola "Par ozona slāni noārdošām vielām" labojumam". Monreālas labojumi nosaka papildu pasākumus ozona slāni noārdošo vielu importam, kā arī prasa ieviest licencēšanas sistēmu minēto vielu importam un eksportam.

Komiteja akceptēja instrukcijas projektu "Par valsts civildienesta ierēdņu amatu paraugaprakstiem un ierēdņu amatu aprakstu izstrādāšanas kārtību". Amatu apraksts ir dokuments, kas nosaka ierēdņa amata nosaukumu, atrašanās vietu valsts civiliestādes struktūrā, dienesta pienākumus, tiesības un atbildību, kā arī šī amata dienesta pienākumu veikšanai nepieciešamās prasības.

Akceptēts noteikumu projekts "Par Ministru kabineta 1995.gada 17.janvāra noteikumu Nr.19 "Noteikumi par valsts civildienesta ierēdņu amatu aprakstiem" atzīšanu par spēku zaudējušiem".

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!