• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Eiropas Padomes delegācija - pie Saeimas priekšsēdētāja biedra - pie Saeimas komisijas priekšsēdētāja. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.10.1999., Nr. 333/334 https://www.vestnesis.lv/ta/id/16301

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Frakciju viedokļi

Vēl šajā numurā

12.10.1999., Nr. 333/334

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Eiropas Padomes delegācija

— pie Saeimas priekšsēdētāja biedra

Vakar, 11.oktobrī, Saeimas priekšsēdētāja biedrs Rihards Pīks tikās ar Eiropas Padomes dalībvalstu pienākumu un saistību ievērošanas pārraudzības komitejas pārstāvjiem.

Saeimas priekšsēdētāja biedrs sveica Eiropas Padomes dalībvalstu pienākumu un saistību ievērošanas pārraudzības komitejas delegāciju Latvijā un iepazīstināja viesus ar Saeimas darbu.

Sarunas dalībnieki pārrunāja ar Eiropas Savienības paplašināšanos saistītos jautājumus. R.Pīks atzīmēja, ka Latvijas valdības mērķis ir ES sarunu uzsākšana līdz šā gada beigām Helsinku sanāksmes laikā.

Eiropas Padomes dalībvalstu pienākumu un saistību ievērošanas pārraudzības komitejas delegācijas pārstāvji interesējās par Latvijas pilsoņu iespējām balsot ārzemēs.

Pārrunājot sabiedrības integrācijas procesu, R.Pīks informēja Pārraudzības komitejas pārstāvjus par darbu pie Valsts valodas likuma.

— pie Saeimas komisijas priekšsēdētāja

Eiropas Padomes dalībvalstu pienākumu un saistību ievērošanas pārraudzības komitejas pārstāvji tikās arī ar Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāju Dzintaru Ābiķi.

Tikšanās dalībnieki pārrunāja Valsts valodas likuma sagatavošanas gaitu otrreizējai caurlūkošanai un visproblemātiskākās likuma normas — valsts valodas lietošanu uzrakstos un publiskos pasākumos. Dz.Ābiķis pauda cerību, ka šajos jautājumos tiks panākts risinājums, kas atbilstu starptautiskajām tiesību normām.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!