• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par vides organizāciju sanāksmi "Daugava - XXI gadsimtā?". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.10.1999., Nr. 331/332 https://www.vestnesis.lv/ta/id/16253

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidente - starptautiskajā konferencē Reikjavīkā

Vēl šajā numurā

08.10.1999., Nr. 331/332

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par vides organizāciju sanāksmi "Daugava — XXI gadsimtā?"

Piektdien, 8.oktobrī, Daugavpilī, Daugavpils Pedagoģiskajā universitātē, notiks Latvijas vides organizāciju sanāksme "Daugava — XXI gadsimtā?"

Sanāksmes mērķis ir izstrādāt Latvijas vides organizācijām vienotu nostāju, stratēģiju un rīcības plānu sakarā ar atsevišķu sabiedrisko organizāciju un pašvaldību mēģinājumu atsākt darbus pie Daugavpils HES celtniecības atjaunošanas.

Sanāksmes laikā ieinteresētās Latvijas vides nevalstiskās, valstiskās un municipālās organizācijas tiks informētas par pašreizējo situāciju sakarā ar Daugavpils HES celtniecības atjaunošanu, mēģinājumiem, četrās darba grupās (daba, enerģētika, sabiedrības ietekmēšana, lēmumpieņēmēju ietekmēšana) tiks formulēta organizāciju nostāja, izstrādāta stratēģija un plāns operatīvai un vienotai rīcībai, lai nepieļautu ekoloģiski un ekonomiski nepamatotu, videi bīstamu projektu īstenošanu un ietekmētu sabiedrības viedokli un lēmumpieņēmēju rīcību. Plānota politiķu, zinātnieku, enerģētiķu, ierēdņu, pašvaldību un sabiedrības pārstāvju piedalīšanās.

Sanāksmi rīko DPU dabas izpētes un vides izglītības centrs (DIVIC), Vides aizsardzības klubs (VAK), Latvijas koalīcija par tīru Baltiju un Latvijas Zaļā partija.

Vides aizsardzības kluba informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!