• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas priekšsēdētāja biedrs : - tiekoties ar Polijas Seima deputātiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.10.1999., Nr. 325/327 https://www.vestnesis.lv/ta/id/16160

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tieslietu ministrs: - tiekoties ar Dānijas vēstnieku

Vēl šajā numurā

05.10.1999., Nr. 325/327

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas priekšsēdētāja biedrs :

— tiekoties ar Polijas Seima deputātiem

Vakar, 4. oktobrī, Saeimas priekšsēdētāja biedrs Rihards Pīks tikās ar Polijas Republikas Seima Komisijas sakariem ar tautiešiem ārzemēs deputātiem.

Tikšanās laikā pārrunāti jautājumi, kas skar abu valstu sadarbības iespējas un Latvijas virzību uz Eiropas Savienību (ES).

Saeimas priekšsēdētāja biedrs informēja viesus, ka poļu kopiena ļoti aktīvi iesaistās Latvijas sabiedriskajā dzīvē un šajā ziņā lieli nopelni ir Polijas Republikas vēstniekam Latvijā Jaroslavam Bratkēvičam. Polijas puse atzina, ka viņi ir ieinteresēti labu un draudzīgu attiecību veidošanā ar mūsu valsti, jo Latvijā dzīvojošā poļu minoritāte ir salīdzinoši daudzskaitlīga.

R.Pīks pastāstīja par Latvijas stratēģisko mērķi — integrēties Eiropas Savienībā, un uzsvēra, ka tiek darīts viss, lai šo mērķi sasniegtu iespējami drīz, ko apliecina arī Latvijas parlamenta, Saeimas Eiropas lietu komisijas un Eiropas integrācijas biroja intensīvais darbs, likumdošanu saskaņojot ar ES normām.

Saeimas priekšsēdētāja biedrs atbildēja uz viesu jautājumiem par Saeimas komisiju darbības principiem, deputātu nodrošinājumu, kā arī valsts budžeta izstrādāšanas un pieņemšanas gaitu Latvijas parlamentā.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!