• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas Prezidija 1999. gada 27. septembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.10.1999., Nr. 325/327 https://www.vestnesis.lv/ta/id/16136

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas Prezidija lēmums

Vēl šajā numurā

05.10.1999., Nr. 325/327

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas Prezidija 1999. gada 27. septembra sēdē

1. Sēdē izskatīja divus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Apstiprināja izsludināšanai Saeimas 1999.gada 30.septembra sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem pēc Saeimas 1999.gada 30.septembra sēdes.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 27.septembra līdz 1.oktobrim.

5. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas 2000.gada budžeta projektā.

6. Apstiprināja izdevumu tāmi Baltijas asamblejas Komunikāciju un informātikas komitejas sēdei 1999.gada 1.oktobrī.

7. Prezidijs nolēma nodot Saeimas kancelejai "Lattelekom" parlamentārās izmeklēšanas komisijas priekšsēdētāja E.Baldzēna iesniegumu par atteikšanos no piemaksas par "Lattelekom" parlamentārās izmeklēšanas komisijas priekšsēdētāja darbu.

8. Prezidijs nolēma nodot Saeimas kancelejai "Lattelekom" parlamentārās izmeklēšanas komisijas sekretāra E.Inkēna iesniegumu par atteikšanos no piemaksas par "Lattelekom" parlamentārās izmeklēšanas komisijas sekretāra darbu.

9. Prezidijs nolēma nodot Saeimas Budžeta un finansu (nodokļu) komisijai deputāta L.Bojāra iesniegumu par Latvijas Republikas pirmā prezidenta J.Čakstes pieminekļa slikto stāvokli.

10. Apstiprināja komandējumus:

1) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam R.Ražukam 1999.gada 18.oktobrī uz Beniluksa valstu Starpparlamentu konsultatīvās padomes organizēto sēdi Briselē (Beļģija);

2) deputātiem Dz.Kudumam, J.Dalbiņam, E.Zalānam, J.Čeveram un J.Sokolovskim laikā no 1999.gada 4.oktobra līdz 8.oktobrim uz Kopenhāgenu (Dānija) un Helsinkiem (Somija);

3) Ziemeļatlantijas asamblejas Latvijas delegācijas loceklim G.Krastam laikā no 1999.gada 13.oktobra līdz 18.oktobrim uz semināru Tirānā (Albānija);

4) Saeimas Finansu nodaļas vecākajai grāmatvedei A.Nesaulei laikā no 1999.gada 7.oktobra līdz 10.oktobrim uz semināru Briselē (Beļģija);

5) Eiropas lietu komisijas loceklei I.Birzniecei laikā no 1999.gada 30.septembra līdz 8.oktobrim uz Čikāgu un Vašingtonu (ASV).

11. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija lēmumā par Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja R.Ražuka, delegācijas locekļu J.Sinkas, G.Damberga, Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāja E.Inkēna, delegācijas sekretāres A.Jankevicas, Stenogrammu nodaļas tulka B.Lasmanes un šofera A.Veisa komandējumu uz Viļņu (Lietuva) no 1999.gada 27.septembra līdz 29.septembrim.

12. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija lēmumā par Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas vadītājas S.Dreimanes un delegācijas locekļa A.Panteļējeva komandējumu uz Briseli (Beļģija) no 1999.gada 26.septembra līdz 29.septembrim.

13. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija lēmumā par Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas locekļu G.Damberga, H.Demakovas, M.Zīles, V.Lāzo, delegācijas sekretāres A.Jankevicas, Stenogrammu nodaļas tulku B.Lasmanes, V.Brokas, šoferu A.Veisa un G.Terehova komandējumu uz Viļņu (Lietuva) 1999.gada 16. un 17.septembrī.

14. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:

1) Budžeta un finansu (nodokļu) komisijas priekšsēdētājas A.Počas pārskatu par komandējumu uz Kanādu šā gada 10.—19.septembrī;

2) deputātes K.Lībanes pārskatu par piedalīšanos Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas kārtējā sesijā Strasbūrā šā gada 18.–23.septembrī.

Saeimas sekretāres biedrs A.Bartaševičs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!