• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par pirmsskolas izglītības iestāžu tīkla attīstības veicināšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.08.2007., Nr. 124 https://www.vestnesis.lv/ta/id/161237

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar ārzemju latviešu jauniešiem

Vēl šajā numurā

02.08.2007., Nr. 124

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par pirmsskolas izglītības iestāžu tīkla attīstības veicināšanu

 

Ministru prezidents Aigars Kalvītis parakstījis rīkojumu par darba grupas izveidi, kuras uzdevums būs sagatavot priekšlikumus valsts iedzīvotāju interesēm atbilstošu pirmsskolas izglītības iestāžu tīkla attīstības pasākumu plānam.

Kā uzsver Ministru prezidents A.Kalvītis: “Izstrādājot visaptverošu bērnudārzu attīstības plānu, būs iespēja efektīvi veicināt ģimenes un darba dzīves savienošanas iespējas. Svarīgi, lai visus ar iedzīvotāju vajadzībām atbilstoša pirmsskolas izglītības iestāžu tīkla izveidi saistītus jautājumus koordinētu viena institūcija, šajā procesā aktīvi iesaistot gan valsts un pašvaldību institūcijas, gan privāto sektoru.”

Par darba grupas vadītāju nozīmēts reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Aigars Štokenbergs.

Darba grupā darbosies pārstāvji no Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas, Bērnu un ģimenes lietu ministrijas, Ekonomikas ministrijas, Finanšu ministrijas, Izglītības un zinātnes ministrijas, Latvijas Privāto pirmsskolu biedrības, Valsts sanitārās inspekcijas, Latvijas Arhitektu savienības, sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Patnis”, Latvijas Pašvaldību savienības. Kā arī noteikts, ka darba grupas vadītājs priekšlikumu izstrādei var pieaicināt citus speciālistus un ekspertus.

Rīkojums nosaka, ka Reģionālās attīstības un pašvaldību ministrija nodrošina darba grupas priekšlikumu apkopošanu, kā arī sagatavo un līdz 2007.gada 1.novembrim iesniedz Ministru kabinetā pasākumu plānu valsts iedzīvotāju interesēm atbilstošu pirmsskolas izglītības iestāžu tīkla attīstībai.

Aivis Freidenfelds, Ministru kabineta preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!