• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Ministru prezidentu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.08.2007., Nr. 124 https://www.vestnesis.lv/ta/id/161227

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Valsts heraldikas komisijas pārstāvjiem

Vēl šajā numurā

02.08.2007., Nr. 124

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Ministru prezidentu

 

Valsts prezidents Valdis Zatlers 1.augustā tikās ar Ministru prezidentu Aigaru Kalvīti.

Vairāk nekā 45 minūtes ilgušajā sarunā abas amatpersonas pārrunāja daudzus sabiedrībā aktuālus jautājumus, īpaši izvērtējot lauku ceļu stāvokli, jo esot vizītē Aizkraukles rajonā, Valsts prezidents saņēma daudzu iedzīvotāju sūdzības par grants ceļu slikto kvalitāti. Valsts prezidents un Ministru prezidents pārrunāja arī Rīgas pils tehnisko stāvokli.

Rīgas pils saimnieciskie darbinieki, iepazīstinot Valsts prezidentu ar Rīgas pils tehnisko stāvokli, informējuši, ka šobrīd ir nostiprināti pils pamati, sienās un griestos esošās plaisas nepalielinās un iespējams domāt par reprezentācijas telpu (Baltās un Sarkanās zāles) sakārtošanu. Ministru prezidents savukārt informēja, ka Rīgas pils tehniskā stāvokļa uzlabošanas iespējas pārrunās ar VAS “Nekustamie īpašumi”.

Valsts prezidents informēja arī par iecerēm veidot atsevišķu komisiju konstitucionālo un juridisko jautājumu izvērtēšanai un analīzei. Šādas komisijas izveide jau pārrunāta ar Eiropas Kopienu tiesas tiesnesi Egilu Levitu, kurš ideju novērtējis atzinīgi.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!