• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Publiskie pārskati. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.07.2007., Nr. 117 https://www.vestnesis.lv/ta/id/160635

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi nokārtot saistības

Vēl šajā numurā

20.07.2007., Nr. 117

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Publiskie pārskati

Paziņojums par publiskā pārskata apstiprināšanu

Saskaņā ar Latvijas Republikas likuma “Par pašvaldībām” 21.panta pirmās daļas 2.punktu un 72.pantu, Likuma par budžetu un finanšu vadību 14.pantu un Latvijas Republikas Ministru kabineta 17.01.2006. noteikumiem Nr.44 “Noteikumi par gada publisko pārskatu saturu un sagatavošanas kārtību” 21.06.2007. ar Jelgavas domes lēmumu tika apstiprināts Jelgavas pilsētas pašvaldības 2006.gada publiskais pārskats. Publiskais pārskats ir pieejams Jelgavas pašvaldības Informācijas aģentūrā un mājaslapā www.jelgava.lv.

 

Paziņojums par publiskā pārskata apstiprināšanu

Limbažu rajona padome informē, ka 2007.gada 21.jūnijā (protokols nr.6, 5.§.) apstiprināts Limbažu rajona padomes 2006.gada publiskais pārskats. Ar pārskatu var iepazīties Limbažu rajona padomē un padomes mājaslapā www.limbazi.lv.

 

Paziņojums par publisko pārskatu

Sociālā aprūpes centra “Ropaži” 2006.gada pārskats ir publiski pieejamas LR LM Sociālās pakalpojumu pārvaldes mājaslapā.

 

Paziņojums par publiskā pārskata apstiprināšanu

Ar Šķeltovas pagasta padomes 2007.gada 29.jūnija lēmumu nr.1, protokols nr.7, ir apstiprināts Šķeltovas pagasta padomes 2006.gada publiskais pārskats.

Ar publisko pārskatu var iepazīties Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijā (RAPLM), Šķeltovas pagasta padomē, Šķeltovas tautas bibliotēkā, kā arī publiskais pārskats ir ievietots RAPLM mājaslapā www.raplm.gov.lv, Šķeltovas pagasta mājaslapā www.skeltova.lv.

 

Paziņojums par publisko pārskatu

Variešu pagasta padome paziņo, ka ar 2007.gada 28.jūnija sēdes lēmumu “Par Variešu pagasta gada publiskā pārskata apstiprināšanu” (protokols nr.6, 1.§) ir apstiprināts Variešu pagasta padomes 2006.gada publiskais pārskats.

Ar publisko pārskatu var iepazīties Variešu pagasta padomē, adrese: Varieši, Jēkabpils rajons, darbdienās no pulksten 9 līdz 16.

 

Paziņojums par publisko pārskatu

Krāslavas rajona Skaistas pagasta padome paziņo, ka pašvaldības publiskais pārskats par 2006.gadu apstiprināts 2007.gada 21.jūnija Skaistas pagasta padomes deputātu sēdē nr.6, 1.§. Ar publisko pārskatu pilnā apjomā var iepazīties Skaistas pagasta padomē un bibliotēkā.

 

Paziņojums par Balgales pagasta padomes publisko pārskatu

Balgales pagasta padome 2007.gada 27.jūnijā apstiprināja 2006.gada publisko pārskatu.

Iepazīties ar publiskā pārskata pilnu tekstu var Balgales pagasta padomē darbdienās no pulksten 8 līdz 16 un Balgales bibliotēkā (“Grantiņi”, Dursupe, Balgales pagasts, Talsu rajons).

 

Paziņojums par publisko pārskatu

Ar Cēsu pilsētas pašvaldības 2006.gada publisko pārskatu var iepazīties darba laikā Cēsu pilsētas domē, Iedzīvotāju apkalpošanas centrā Cēsīs, Raunas ielā 4, Cēsu Centrālajā bibliotēkā Cēsīs, Raunas ielā 1, un Cēsu pilsētas mājaslapā www.cesis.lv.

 

Paziņojums par publisko pārskatu

Smiltenes pagasta padome 2007.gada 18.jūnijā ir apstiprinājusi Smiltenes pagasta 2006.gada publisko pārskatu (lēmums nr.9, 1.§). Ar pārskatu var iepazīties Smiltenes pagasta padomē Kalnamuižā-2, Smiltenes pagastā, Valkas rajonā.

 

Paziņojums par publisko pārskatu

Lai informētu sabiedrību par iestādes darbību un tai piešķirto valsts budžeta līdzekļu izlietojumu, Sporta pārvalde ir sagatavojusi 2006.gada publisko pārskatu. Ar pilnu publiskā pārskata tekstu var iepazīties Sporta pārvaldes mājaslapā: www.sp.gov.lv.


 

Paziņojums par Zalves pagasta 2006. gada publisko pārskatu

Zalves pagasta padome paziņo, ka ar 2006.gada 30. jūnija Zalves pagasta padomes lēmumu, protokols nr.7, 13.§, ir apstiprināts Zalves pagasta 2006.gada publiskais pārskats. Ar publiskā pārskata pilnu tekstu var iepazīties Zalves pagasta padomē ( adrese: “Atpūtās”, Zalve, Aizkraukles rajons) katru darbdienu laikā no pulksten 9 līdz 17 Zalves pagasta bibliotēkā (adrese: “Atpūtas”, Zalve, Aizkraukles rajons) un Sproģu bibliotēkā (adrese: “Gundegas”, Zalve, Aizkraukles rajons).

 

Paziņojums par publisko pārskatu

Lielvārdes novada dome 2006.gada 27.jūnija sēdē nr.9 ar lēmumu nr.1 ir apstiprinājusi Lielvārdes pašvaldības 2006.gada publisko pārskatu. Ar pārskatu iespējams iepazīties interneta portālā www.lielvarde.lv.

 

Paziņojums par publisko pārskatu

Reliģisko lietu pārvalde paziņo, ka 2006.gada publiskais pārskats apskatāms Reliģisko lietu pārvaldē Pils laukumā 4, Rīgā, 416.kabinetā, kā arī Tieslietu ministrijas mājas lapā internetā: www.tm.gov.lv sadaļā “Iestādes” “Reliģisko lietu pārvalde”.


Paziņojums par publisko pārskatu

Aizsardzības ministrija informē, ka ir izdots Aizsardzības ministrijas 2006.gada publiskais pārskats. Ar informatīvo materiālu var iepazīties Aizsardzības ministrijas mājas lapā internetā: www..mod.gov.lv  un drukātā veidā Latvijas Nacionālajā bibliotēkā, Latvijas Akadēmiskajā bibliotēkā, Rīgas Centrālajā bibliotēkā, kā arī Latvijas lielāko augstskolu bibliotēkās un pilsētu centrālajās bibliotēkās.

 

Paziņojums par publisko pārskatu

Valsts vides dienests paziņo, ka ar 2006.gada publisko pārskatu var iepazīties Valsts vides dienesta mājaslapā - www.vvd.gov.lv.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!