• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas Prezidija 1999. gada 22. novembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.11.1999., Nr. 394/396 https://www.vestnesis.lv/ta/id/16017

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas Prezidija lēmums

Vēl šajā numurā

30.11.1999., Nr. 394/396

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas Prezidija 1999. gada 22. novembra sēdē

1. Sēdē izskatīja saņemto likumprojektu "Grozījumi likumā "Par noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanu"", par kuru Prezidijs līdz ar savu atzinumu par tā tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Apstiprināja izsludināšanai Saeimas 1999. gada 25. novembra sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem pēc Saeimas 1999. gada 25. novembra sēdes.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 22. novembra līdz 26. novembrim.

5. Izskatīja Revīzijas komisijas atzinumu par telefonu sakaru izdevumu revīziju. Prezidijs nolēma nodot minēto atzinumu Saeimas kancelejai un Saimnieciskajai komisijai lēmuma projekta sagatavošanai.

6. Apstiprināja izdevumu tāmi Baltijas asamblejas Prezidija sēdei 1999. gada 22. novembrī.

7. Apstiprināja izdevumu tāmi Čehijas parlamenta apakšpalātas Konstitucionālās un juridiskās komisijas darba vizītei Latvijā no 1999. gada 23. novembra līdz 25. novembrim.

8. Apstiprināja izdevumu tāmi LR Saeimas, ES PHARE apmācību un sabiedrisko attiecību projekta Eiropas lietu komisijā un TAIEX biroja rīkotajai konferencei "LR Satversme un ES tiesību sistēma" Latvijā 1999. gada 26. novembrī.

9. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt Valsts jaunatnes iniciatīvu centra direktora R.Beinaroviča iesniegumu par 7. Saeimas deputātu piedalīšanos pieredzes apmaiņas seminārā par jaunatnes politikas veidošanu Vācijā šā gada 8.–15. decembrī.

10. Apstiprināja komandējumus:

1) Aizsardzības un iekšlietu komisijas loceklim J.Čeveram laikā no 1999. gada 28. novembra līdz 9. decembrim uz semināru Parīzē (Francija);

2) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas loceklim J.Sinkam 1999. gada 28. un 29. novembrī uz Baltijas jūras Parlamentārās konferences Pastāvīgās komitejas sēdi Varšavā (Polija);

3) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam R.Ražukam, delegācijas loceklim O.Deņisovam un Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājam E.Inkēnam 1999. gada 30. novembrī un 1. decembrī uz semināru Helsinkos (Somija);

4) Saeimas priekšsēdētājam J.Straumem, Saeimas deputātei I.Birzniecei, Saeimas priekšsēdētāja ārlietu padomniekam R.Plēsumam un Stenogrammu nodaļas tulkam V.Brokai laikā no 1999. gada 30. novembra līdz 1. decembrim uz Eiropas Parlamenta prezidenta tikšanos ar Eiropas Savienības kandidātvalstu parlamentu vadītājiem Briselē (Beļģija).

11. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:

1) Saeimas sekretāres biedra A.Bartaševiča pārskatu par komandējumu uz Krētu šā gada 5.–8. novembrī;

2) Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas locekļa R.Labanovska pārskatu par komandējumu uz Viļņu šā gada 5. novembrī.

12. Prezidijs nolēma 26. decembrī no pulksten 18 līdz 22 organizēt Saeimas deputātu un darbinieku sarīkojumu un uzdeva Saeimas kancelejai sagatavot pasākuma programmu un izdevumu tāmi.

Saeimas sekretāres biedrs A.Bartaševičs

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!