• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2007.gada 21.jūnija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.06.2007., Nr. 103 https://www.vestnesis.lv/ta/id/159582

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par Saeimas 2007.gada 21.jūnija sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību

Vēl šajā numurā

28.06.2007., Nr. 103

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2007.gada 21.jūnija sēdē

 

1. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts Dz.Rasnačs iekļauts deputātu grupā sadarbībai ar Japānas parlamentu.

2. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts J.Šmits iekļauts deputātu grupā sadarbībai ar Kubas parlamentu.

3. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte I.Feldmane iekļauta deputātu grupā sadarbībai ar Kubas parlamentu.

4. Pieņēma zināšanai informāciju, ka nodibināta valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas dzīvojamo māju pārvaldīšanas likuma izstrādes apakškomisija.

5. Pieņēma zināšanai politisko organizāciju (partiju) apvienības “Saskaņas centrs” frakcijas, Zaļo un Zemnieku savienības frakcijas, kā arī Latvijas pirmās partijas un partijas “Latvijas ceļš” frakcijas viedokļus jautājumā par “Latvijas Republikas Saeimas un Ministru Kabineta Ziņotāja” turpmāko izdošanu.

6. Apstiprināja komandējumus:

1) NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītājai V.Paeglei uz Vašingtonu un Ņujorku (Amerikas Savienotās Valstis) no 2007.gada 8.jūlija līdz 14.jūlijam;

2) EDSO Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam M.Krastiņam, delegācijas locekļiem A.Klementjevam, G.Laicānam un delegācijas sekretāram I.Aizstrautam uz Kijevu (Ukraina) no 2007.gada 4.jūlija līdz 9.jūlijam.

3) Eiropas lietu komisijas vecākajam konsultantam I.Solimam uz Briseli (Beļģija) no 2007.gada 28.jūnija līdz 30.jūnijam;

7. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Juridiskās komisijas priekšsēdētāja M.Segliņa un priekšsēdētāja biedra V.Stepaņenko komandējumu uz Hāgu (Nīderlande) no 2007.gada 26.jūnija līdz 29.jūnijam.

8. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas locekļa N.Ušakova komandējumu uz Briseli (Beļģija) no 2007.gada 8.jūlija līdz 12.jūlijam.

9. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas locekļu V.A.Kraukļa, U.I.Gravas, S.Šķestera, A.Vidavska, delegācijas sekretāres I.Putniņas, Stenogrammu nodaļas vadītājas vietnieces R.Klancbergas, vecākā tulka B.Lasmanes un Saeimas autobāzes automašīnas vadītāja J.Šleicera komandējumu uz Valku (Latvija) 2007.gada 7.jūnijā un Valgu (Igaunija) 2007.gada 8. un 9.jūnijā.

Saeimas sekretārs Dz.Rasnačs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!