• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Trešdien, 20.jūnijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.06.2007., Nr. 103 https://www.vestnesis.lv/ta/id/159573

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

1993.gada 20.janvāra sēdes stenogramma
Rīta sēdē

Vēl šajā numurā

28.06.2007., Nr. 103

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Trešdien, 20.jūnijā

 

Ārlietu komisija:

– atbalstīja izskatīšanai 2.lasījumā likumprojektu “Par Nolīgumu starp Eiropas Savienību un Īslandes Republiku un Norvēģijas Karalisti par nodošanas procedūru starp Eiropas Savienības dalībvalstīm un Īslandi un Norvēģiju”;

– uzklausīja Ārlietu komisijas priekšsēdētāja A.Bērziņa (LPP/LC) informāciju par piedalīšanos Baltijas un Ziemeļvalstu Ārlietu komisiju vadītāju sanāksmē Norvēģijā.


 

Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija:

– atbalstīja izskatīšanai 2.lasījumā likumprojektu “Grozījums likumā “Par iedzīvoāju ienākuma nodokli””;

– atbalstīja izskatīšanai 2.lasījumā likumprojektu “Grozījums Kredītiestāžu likumā”;

– atbalstīja izskatīšanai 2.lasījumā likumprojektu “Grozījums likumā “Par nodokļiem un nodevām””.

 

Juridiskā komisija izbraukuma sēdē:

– likumprojekta “Latvijas Pareizticīgās Baznīcas likums” (2.lasījums) sagatavošanas gaitā iepazinās ar Valgundes svētvietu un pareizticīgo kultūrvēsturiskajām tradīcijām.

 

Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisija:

– iepazinās ar īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās O.Kastēna iesniegumu par priekšlikumiem grozījumiem Sabiedrības integrācijas fonda likumā.

 

Izglītības, kultūras un zinātnes komisija:

– sprieda par komisijā saņemtajām vēstulēm un plānoto darbu sesiju starplaikā.

 

Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisija:

– uzklausīja Tieslietu ministrijas Nozaru politikas departamenta direktores O.Zeiles, Krimināltiesību departamenta direktores I.Gratkovskas, Politikas plānošanas departamenta Kriminālsodu izpildes politikas nodaļas vadītājas K.Ķipēnas, Valsts probācijas dienesta vadītājas vietnieces L.Zeibotes un iekšlietu ministra padomnieka J.Radzēviča informāciju par personu, kas izdarījušas noziedzīgus nodarījumus pret tikumību un dzimumneaizskaramību, pārvietošanās ierobežošanu un tās kontroli, kā arī ar to saistītajām problēmām un risinājumiem.

 

Valsts pārvaldes un pašvaldības komisija:

– atbalstīja izskatīšanai 3.lasījumā likumprojektu “Grozījums Dzīvesvietas deklarēšanas likumā”;

– sprieda par priekšlikumiem grozījumiem Administratīvi teritoriālās reformas likumā.

 

Tautsaimniecības komisija:

– uzklausīja Ekonomikas ministrijas un Rīgas domes pārstāvju, būvniecības nozares komersantu un nevalstisko organizāciju pārstāvju informāciju par situāciju un problēmām būvniecības nozarē un nolēma atkārtoti skatīt šo jautājumu šā gada 9.jūlija komisijas sēdē.

 

Agrārās, vides un reģionālās politikas komisija:

– uzklausīja Rīgas domes, Rīgas Zemes komisijas, Valsts zemes dienesta, Latvijas Tiesībsarga biroja, Rīgas brīvostas pārvaldes pārstāvju un bijušo zemes īpašnieku no Rīnūžiem informāciju par situāciju ar bijušo īpašnieku zemēm Rīgas brīvostas teritorijā Rīnūžos un nolēma nosūtīt vēstuli Ministru kabinetam šī jautājuma tālākai risināšanai.

 

Sociālo un darba lietu komisija:

– iepazinās ar informāciju par personu, kuras ir darba ņēmēji un ir vecumā no 13 līdz 15 gadiem, obligātās sociālās apdrošināšanas iespējām.

 

Pieprasījumu komisija:

– uzklausīja Galvenās kārtības policijas pārvaldes priekšnieka, Valsts policijas priekšnieka vietnieka A.Jirgena un pārvaldes priekšnieka vietnieka H.Laidiņa informāciju par kārtības nodrošināšanu un uzturēšanu Latvijas iekšējos ūdeņos.

 

Publisko izdevumu un revīzijas komisija:

– uzklausīja valsts kontrolieres I.Sudrabas informāciju par Valsts kontroles 2008.gada budžeta pieprasījumu un nolēma atbalstīt Valsts kontroles prioritātes “Revīzijas darba kvalitātes paaugstināšana” īstenošanai nepieciešamo papildu finansējumu 2008.gadā – 335 711 latu apmērā, 2009.gadā – 784 696 latu apmērā un 2010.gadā 1 032 728 latu apmērā; lūgt Finanšu ministriju iekļaut Valsts kontroles prioritātes “Revīzijas darba kvalitātes paaugstināšana” īstenošanai nepieciešamo papildu finansējumu Valsts kontrolei maksimāli pieļaujamā valsts budžeta kopējo izdevumu apjomā 2008.–2010.gadam; nosūtīt apspriešanai visām Saeimas frakcijām Valsts kontroles turpmākās budžeta apstiprināšanas kārtības projektu.

 

Pilsonības likuma izpildes komisija:

– sprieda par komisijas paveikto pavasara sesijā un plānotajiem uzdevumiem rudens sesijā.

 

Eiropas lietu komisija:

– uzklausīja izglītības un zinātnes ministres B.Rivžas un Finanšu ministrijas pārstāvju informāciju un apstiprināja Latvijas pozīciju Eiropas Savienības Konkurētspējas ministru padomei, kas notiks šī gada 25.jūnijā Luksemburgā;

– izbraukuma sēdē Cēsu rajonā apmeklēja Priekuļu lauksaimniecības centru, iepazinās ar piensaimnieku kooperatīvās sabiedrības “Straupe” darbību, kā arī apmeklēja zemnieku saimniecības.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!