• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Gruzijas vicepremjera, Eiropas un eiroatlantiskās integrācijas valsts ministra vizīti Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.06.2007., Nr. 102 https://www.vestnesis.lv/ta/id/159516

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šonedēļ žurnālā "Komersanta Vēstnesis"

Vēl šajā numurā

27.06.2007., Nr. 102

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Gruzijas vicepremjera, Eiropas un eiroatlantiskās integrācijas valsts ministra vizīti Latvijā

 

01.JPG (16155 bytes)
Vakar, 26.jūnijā, Ministru prezidents Aigars Kalvītis (no labās) tikās ar Gruzijas vicepremjeru un Eiropas un eiroatlantiskās integrācijas valsts ministru Giorgiju Baramidzi, lai pārrunātu abu valstu divpusējās attiecības un dalību starptautiskajās organizācijās
Foto: Māris Kaparkalējs, “LV”

26.jūnijā Ministru prezidents Aigars Kalvītis tikās ar Gruzijas vicepremjeru un Eiropas un eiroatlantiskās integrācijas valsts ministru Giorgiju Baramidzi (Giorgi Baramidze).

Tikšanās laikā A.Kalvītis un G.Baramidze pārrunāja perspektīvo Gruzijas integrāciju Eiropas Savienībā un NATO, kā arī Latvijas un Gruzijas divpusējās attiecības. A.Kalvītis apliecināja Latvijas atbalstu Gruzijas centieniem veidot ciešāku sadarbību ar Eiropas Savienību, kā arī atzinīgi novērtēja līdz šim Gruzijas attīstībā sasniegto. Tāpat Ministru prezidents izteica gatavību arī turpmāk sniegt atbalstu gan divpusējo attiecību ietvaros, gan starptautiskajās institūcijās.

G.Baramidze pateicās par Latvijas atbalstu, kā arī uzsvēra tā nozīmi ne tikai starptautisko attiecību stiprināšanā, bet arī valsts iekšpolitikas reformu veicināšanā. Gruzijas vicepremjers norādīja uz valsts stabilo ekonomisko attīstību, tajā skaitā tūrisma infrastruktūras attīstību, investīciju pieaugumu, kā arī eksporta apjomu pieaugumu. G.Baramidze apliecināja, ka Gruzija arī turpmāk būs stabils un uzticams partneris.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!