• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Kārtējoreiz par vietējo pašvaldību reformu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.11.1999., Nr. 390/391 https://www.vestnesis.lv/ta/id/15913

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas ziņas

Vēl šajā numurā

25.11.1999., Nr. 390/391

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Kārtējoreiz par vietējo pašvaldību reformu

Šodien un rīt, 25. un 26.novembrī, Jūrmalā, viesnīcā "Rīgas līcis" savā kārtējā konferencē pulcēsies Latvijas pilsētu un rajonu pārstāvji, lai pārrunātu šobrīd visaktuālākās problēmas, kas saistītas ar administratīvi teritoriālās reformas norisēm.

Par to liecina konferences tematika: "Vietējo pašvaldību administratīvi teritoriālās reformas realizēšanas iespējas", "Rajonu izpētes un apvienošanās (sadarbības) projektu nepieciešamība un vietējo pašvaldību teritoriālās reformas izmaksas", "Apvienošanās (sadarbības) kritēriji — kādiem tiem jābūt?", "Apvienošanās un sadarbības mijiedarbība".

Konferences otrās darba dienas, piektdienas, ritumā Latvijas pašvaldību vadītāji strādās vairākās darba grupās — "Vietējo pašvaldību administratīvi teritoriālās reformas realizēšanas iespējas un reformas izmaksas", "Apvienošanās (sadarbības) kritēriji", "Apvienošanās un sadarbības mijiedarbība".

Uz konferenci aicināti visu Latvijas pašvaldību pārstāvji, jo tiks pārrunāta arī sadarbības paplašināšanās starp nevalstiskajām organizācijām (NVO) un pašvaldībām. Sarunā piedalīsies NVO attīstības programmas koordinatore Laila Kundziņa un NVO brīvprātīgo kustības atbalsta programmas koordinatore Māra Taivāne. Savā pieredzē sadarbības organizēšanā ar NVO dalīsies Talsu un Alūksnes rajona pašvaldību darbinieki.

Mintauts Ģeibāks, "LV" informācijas redaktors pašvaldību lietās

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!