• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas priekšsēdētājs, tiekoties ar Polijas vēstnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.06.2007., Nr. 95 https://www.vestnesis.lv/ta/id/158814

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien, 14.jūnijā, Latvijā un Latvijas cilvēku sirdīs, - Komunistiskā genocīda upuru piemiņas diena

Vēl šajā numurā

14.06.2007., Nr. 95

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas priekšsēdētājs, tiekoties ar Polijas vēstnieku

 

12.jūnijā Saeimas priekšsēdētājs Indulis Emsis tikās ar Polijas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Maceju Klimčaku.

Polijas vēstnieks Latvijā M.Klimčaks pateicās Saeimas priekšsēdētājam par viņa aktīvo līdzdalību Polijas Senāta rīkotajā konferencē “Vides draudi Baltijas jūrai” un pasniedza Polijas Senāta priekšsēdētāja Bogdana Boruševiča pateicības vēstuli. Saeimas priekšsēdētājs I.Emsis atzina, ka dalība minētajā konferencē ir ļoti nozīmīga un būtiska viņam personīgi, jo daudzi dzīves gadi ir veltīti tieši Baltijas jūras aizsardzībai.

Puses atzina, ka attiecības starp Latviju un Poliju vērtējamas kā ļoti labas un draudzīgas un apliecināja parlamentāro kontaktu svarīgo lomu, īpaši sadarbības grupu un komisiju līmenī. Atzinīgi tika novērtēta arī līdzšinējā sadarbība zinātnes, kultūras un izglītības jomā.

Tikšanās dalībnieki pārrunāja arī Eiropas Savienības (ES) aktualitātes, tostarp jautājumu par Eiropas Konstitucionālā līguma tālāko virzību, enerģētikas politiku un enerģētikas drošības nodrošināšanu. Runājot par iespējamo gāzes cauruļvada būvniecību Baltijas jūrā, Saeimas priekšsēdētājs un vēstnieks bija vienisprātis, ka šis jautājums ir ļoti aktuāls un kopīgi risināms visām Baltijas jūras reģiona valstīm, tostarp Latvijai un Polijai.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!