• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šonedēļ žurnālā "Komersanta Vēstnesis". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.06.2007., Nr. 94 https://www.vestnesis.lv/ta/id/158703

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Komunisma upuru piemiņas memoriāla atklāšanu Vašingtonā 12.jūnijā

Vēl šajā numurā

13.06.2007., Nr. 94

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šonedēļ žurnālā “Komersanta Vēstnesis”:

 

04.JPG (62591 bytes)

• Vasara vairs netuvojas, vasara ir atnākusi, un Latvijā ne tikai daba plaukst un zeļ, bet visdažādākajām aktivitātēm sarosās pat tie, kuriem vienīgā fiziskā aktivitāte dienā ir ceļojums no biroja galda līdz kafijas kannai vai pārgājiens no mājas sliekšņa līdz autostāvvietai. Nobraukt pa kādu vietējo upi ar laivu kaut dažas stundas vai nopērties īstā lauku pirtī kļuvis moderni. Ir pieprasījums, bet – kā veicas ar lauku un aktīvās atpūtas tūrisma piedāvājumu Latvijā, lasiet šīsnedēļas žurnālā.

Kā sokas aktierim un uzņēmējam Jurim Žagaram, kurš jau daudzu gadu garumā nav zaudējis cerību izveidot vietējo atpūtas paradīzi Cēsīs, kāpēc Gaujas nacionālā parka saimnieki uztraucas par laivu skaita straujo palielinājumu Gaujā un kāpēc Balvu puses pagastvecis ir visai skeptiski noskaņots par lauku tūrismu kā Latvijas lauku glābēju – arī lasiet jaunākajā “Komersanta Vēstneša” numurā.

• Par paskatīšanos uz vistu saimniekiem ir tiesības prasīt latu, un tas, ka Latgalē dzen kandžu teju katrā sētā, ir jāprot pārvērst par efektu, pārliecināts Aivars Mackevičs, Eiropas Reģionālā tūrisma institūta direktors. Savas domas par tūrisma saistību ar Latvijas nodokļu politiku ir Biznesa augstskolas “Turība” pasniedzējai Annai Mednei un LZA Ekonomikas institūta pētniecei Elgai Tiltai, kuru sagatavotā publikācija arī atrodama šīsnedēļas žurnālā.

• Kā ierasts, likumu labirintu skaidrojumi, kas šoreiz akcentē lietas, kuras jāzina katram pašnodarbinātajam.

• Un kā allaž jaunāko dokumentu saraksts, informācija par topošajiem normatīvajiem aktiem un sludinājumu apkopojums.

 

 

“Komersanta Vēstneša” redakcija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!