• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2007.gada 31.maija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.06.2007., Nr. 91 https://www.vestnesis.lv/ta/id/158372

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2007.gada 4.jūnija sēdē

Vēl šajā numurā

07.06.2007., Nr. 91

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2007.gada 31.maija sēdē

 

1. Pieņēma zināšanai Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas priekšsēdētāja S.Dolgopolova iesniegumu par to, ka ir izbeigta deputāta J.Plinera Saeimas deputātu ētikas kodeksa pārkāpuma lieta.

2. Nolēma atlikt līdz nākamajai Prezidija sēdei jautājumu par Saeimas budžeta pieprasījumu 2008.gadam.

3. Apstiprināja komandējumu Saeimas sekretāram, NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklim Dz.Rasnačam uz Tokiju, Kioto un Osaku (Japāna) no 2007.gada 9.jūnija līdz 16.jūnijam.

4. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Saeimas priekšsēdētāja I.Emša, Saeimas priekšsēdētāja ārlietu padomnieka U.Bambes, Saeimas priekšsēdētāja politiskā padomnieka V.Silenieka un Stenogrammu nodaļas vecākā tulka S.Strikauskas komandējumu uz Kopehāgenu (Dānija) no 2007.gada 28.maija līdz 30.maijam.

5. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Saeimas priekšsēdētāja I.Emša, Saeimas priekšsēdētāja ārlietu padomnieka U.Bambes un Saeimas priekšsēdētāja politiskā padomnieka V.Silenieka komandējumu uz Varšavu (Polija) 2007.gada 27. un 28. maijā.

6. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājas Ē.Zommeres, delegācijas locekļu S.Bendrātes, I.Ribakova, J.Eglīša, A.Mackeviča, P.Putniņa, V.Agešina, V.A.Kraukļa, U.I.Gravas, S.Šķestera, A.Vidavska, L.Ozoliņa, delegācijas sekretāres I.Putniņas, Stenogrammu nodaļas vadītājas vietnieces R.Klancbergas, vecāko tulku B.Lasmanes un S.Strikauskas komandējumu uz Siguldu (Latvija) no 2007.gada 17.maija līdz 19.maijam.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!