• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas 2007. gada 30. maija lēmums Nr. 155 "Par Noteikumiem par numerācijas lietošanas tiesībām". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.06.2007., Nr. 89 https://www.vestnesis.lv/ta/id/158228

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes lēmums Nr.156

Par Noteikumiem par konsultāciju kārtību ar tirgus dalībniekiem

Vēl šajā numurā

05.06.2007., Nr. 89

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija

Veids: lēmums

Numurs: 155

Pieņemts: 30.05.2007.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes lēmums Nr.155

Rīgā 2007.gada 30.maijā (prot. Nr.20., 9.p.)

Par Noteikumiem par numerācijas lietošanas tiesībām

 

Saskaņā ar Administratīvā procesa likuma spēkā stāšanās likuma 17.panta pirmo daļu un pamatojoties uz Elektronisko sakaru likuma 8.panta otro daļu un 47.panta pirmo un trešo daļu, likuma “Par sabiedrisko pakalpojumu regulatoriem” 9.panta otro daļu,

padome nolemj:

1. Apstiprināt Noteikumus par numerācijas lietošanas tiesībām (pielikumā).

2. Noteikt, ka šā lēmuma 1.punktā apstiprinātie noteikumi stājas spēkā 2007.gada 7.jūnijā.

3. Ar šā lēmuma 1.punktā apstiprināto noteikumu stāšanos spēkā spēku zaudē ar Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas 2005.gada 30.novembra lēmumu Nr.275 apstiprinātie Noteikumi par numerācijas lietošanas tiesībām (Latvijas Vēstnesis, 2005, 196.nr.; 2006, 125.nr., 202.nr.).

Lēmums stājas spēkā ar tā pieņemšanas brīdi.

Sabiedrisko pakalpojumu  regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja V.Andrējeva


 

Apstiprināti

ar Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes

2007.gada 30.maija lēmumu Nr.155 (prot. Nr.20, 9.p.)

Noteikumi par numerācijas lietošanas tiesībām

Izdoti saskaņā ar Elektronisko sakaru likuma 47.panta pirmo un trešo daļu

1. Vispārīgie jautājumi

1. Šie noteikumi nosaka kārtību, kādā elektronisko sakaru komersants (turpmāk – komersants) iesniedz Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai (turpmāk – Regulators) pieprasījumu numerācijas lietošanas tiesību piešķiršanai, pagarināšanai vai anulēšanai un kādā Regulators piešķir, pagarina, anulē vai tālāknodod numerācijas lietošanas tiesības.

2. Komersants, lai saņemtu, pagarinātu vai anulētu numerācijas lietošanas tiesības, Regulatorā iesniedz precīzi un pilnībā aizpildītu rakstveida pieprasījuma oriģinālu par numerācijas lietošanas tiesību piešķiršanu, pagarināšana vai anulēšanu (1.; 2.vai 3.pielikums).

3. Ja komersantam ir piešķirtas numerācijas lietošanas tiesības, komersants, iesniedzot Regulatorā šo noteikumu 2.punktā noteiktos pieprasījumus, pievieno informāciju par agrāk piešķirto numerācijas lietošanas tiesību izmatošanu.

4. Komersanta iesniegtā pieprasījuma saņemšanas diena ir diena, kad Regulatorā ir reģistrēts komersanta pieprasījums, kas iesniegts atbilstoši šo noteikumu 2.punktā noteiktajām prasībām un satur visu šo noteikumu 1., 2.vai 3.pielikumā noteikto informāciju.

5. Regulatoram ir tiesības pieprasīt komersantam precizēt šo noteikumu 2.punktā noteiktajā pieprasījumā iekļauto informāciju, lai objektīvi varētu izlemt jautājumu par numerācijas lietošanas tiesību piešķiršanu, pagarināšanu vai anulēšanu.

6. Regulators var rīkot konkursu vai izsoli numerācijas lietošanas tiesību piešķiršanai pēc pieprasījuma par numerācijas lietošanas tiesību piešķiršanu saņemšanas vai pēc savas iniciatīvas, nesaņemot iepriekš minēto pieprasījumu, saskaņā ar Regulatora izstrādātu un apstiprinātu nolikumu.

7. Konkursa vai izsoles rezultātā iegūtās numerācijas lietošanas tiesības Regulators piešķir konkursa vai izsoles uzvarētājam saskaņā ar normatīvajiem aktiem. 

2. Numerācijas lietošanas tiesību piešķiršana

8. Regulators piešķir numerācijas lietošanas tiesības saskaņā ar Nacionālo numerācijas plānu brīvo numuru robežās.

9. Numerācijas lietošanas tiesības izmanto tikai saskaņā ar Nacionālajā numerācijas plānā noteikto numerācijas izmantošanas mērķi.

10. Regulators piešķir komersantam numerācijas lietošanas tiesības uz publisko fiksēto telefonu tīklu pakalpojumu numuriem blokos pa 100 (simts) numuriem katrā nacionālajā numerācijas rajonā.

11. Regulators piešķir komersantam numerācijas lietošanas tiesības uz neģeogrāfiskajiem numuriem blokos:

11.1. pa 10 000 (desmit tūkstošiem) publisko mobilo telefonu tīklu numuriem;

11.2. pa 5 (pieciem) bezmaksas izsaukuma pakalpojuma numuriem;

11.3. pa 5 (pieciem) dalītās samaksas pakalpojuma numuriem;

11.4. pa 5 (pieciem) papildu samaksas pakalpojuma numuriem;

11.5. pa 10 (desmit) taksofonu numuriem;

11.6. pa 10 (desmit) virtuālo privāto tīklu numuriem;

11.7. pa 100 (simts) radiokomunikāciju tīklu numuriem;

11.8. pa 10 (desmit) virtuālā pasta numuriem.

12. Regulators piešķir komersantam numerācijas lietošanas tiesības uz īso kodu:

12.1. ne vairāk kā vienu operatora izvēles kodu katram komersantam;

12.2. ne vairāk kā vienu uzziņu dienesta pakalpojuma numuru katram komersantam;

12.3. publisko telefonu tīklu operatoru pakalpojumu kodiem;

12.4. publisko mobilo un fiksēto telefonu tīklu operatoru pakalpojumu kodiem (16XX).

13. Regulators piešķir komersantam numerācijas lietošanas tiesības uz identifikācijas kodu:

13.1. starptautisko signalizācijas punktu kodu;

13.2. nacionālo signalizācijas punktu kodu;

13.3. ne vairāk kā vienu operatora mobilā telefonu tīkla kodu katram komersantam;

13.4. ne vairāk kā vienu datu pārraides tīkla identifikācijas kodu katram komersantam.

14. Regulators var piešķirt numerācijas lietošanas tiesības uz vienādiem publisko mobilo un fiksēto telefonu tīklu operatoru pakalpojumu kodiem (nacionāliem numuriem, kuri sākas ar “16”) četru ciparu formātā (16XX) vairākiem komersantiem. Numerācijas lietošanas tiesības uz vienu konkrētu publisko mobilo un fiksēto telefonu tīklu operatoru pakalpojumu kodu četru ciparu formātā (16XX) piešķir tikai vienam komersantam viena publiskā telefonu tīkla ietvaros. Piešķirtās numerācijas lietošanas tiesības uz publisko mobilo un fiksēto telefonu tīklu operatoru pakalpojumu kodiem četru ciparu formātā (16XX) komersants izmanto tikai viena konkrēta publiskā telefonu tīkla ietvaros. Gadījumā, ja komersantam nav sava publiskā telefonu tīkla, tad, iesniedzot Regulatorā pieprasījumu par publiskā mobilā un fiksētā telefonu tīkla operatora pakalpojumu koda četru ciparu formātā (16XX) lietošanas tiesību piešķiršanu, komersants pievieno pieprasījumam komersanta, kura publiskajā telefonu tīklā tas plāno izmantot konkrēta publiskā mobilā un fiksētā telefonu tīkla operatoru pakalpojumu koda lietošanas tiesības, piekrišanu vai atteikumu publiskā mobilā un fiksētā telefonu tīklu operatoru pakalpojumu koda izmantošanai.

15. Regulators piešķir komersantam numerācijas lietošanas tiesības uz noteiktu vai nenoteiktu laiku.

16. Komersants lietošanā piešķirtajam starptautiskajam signalizācijas punktu kodam nosaka tā unikālo vārdu un 10 (desmit) darbdienu laikā pēc numerācijas lietošanas tiesību uz starptautisko signalizācijas punktu kodu piešķiršanas to rakstveidā paziņo Regulatoram. 

3. Numerācijas lietošanas tiesību pagarināšana

17. Numerācijas lietošanas tiesību pagarināšana attiecas uz komersantiem, kam numerācijas lietošanas tiesības ir piešķirtas uz noteiktu laiku.

18. Regulators numerācijas lietošanas tiesības, kas komersantam piešķirtas uz noteiktu laiku, pēc to derīgumu termiņa beigām var pagarināt uz noteiktu vai nenoteiktu laiku.

19. Komersants, lai pagarinātu numerācijas lietošanas tiesības, Regulatorā iesniedz šo noteikumu 2.punktā noteikto pieprasījumu par numerācijas lietošanas tiesību pagarināšanu ne vēlāk kā 30 (trīsdesmit) dienas pirms numerācijas lietošanas tiesību derīguma termiņa beigām.

20. Regulators pagarina numerācijas lietošanas tiesības, ja to derīguma termiņā komersants – attiecībā uz komercdarbību elektronisko sakaru nozarē – nav pārkāpis normatīvos aktus vai Regulatora pieņemtos lēmumus un izdotos administratīvos aktus, kā arī ja pārkāpums ir novērsts Regulatora vai citas elektronisko sakaru nozari pārvaldošās institūcijas noteiktajā termiņā.

21. Regulators nepagarina numerācijas lietošanas tiesības, ja mainās Numerācijas plānā noteiktais numerācijas lietošanas mērķis.  

4. Numerācijas lietošanas tiesību anulēšana

22. Regulators pēc komersanta pieprasījuma vai savas iniciatīvas anulē numerācijas lietošanas tiesības uz publisko fiksēto telefonu tīklu pakalpojumu numuriem blokos pa 100 (simts) numuriem.

23. Regulators pēc komersanta pieprasījuma vai savas iniciatīvas anulē numerācijas lietošanas tiesības uz neģeogrāfiskajiem numuriem blokos:

23.1. pa 10 000 (desmit tūkstošiem) publisko mobilo telefonu tīklu numuriem;

23.2. pa 5 (pieciem) bezmaksas izsaukuma pakalpojuma numuriem;

23.3. pa 5 (pieciem) dalītās samaksas pakalpojuma numuriem;

23.4. pa 5 (pieciem) papildu samaksas pakalpojuma numuriem;

23.5. pa 10 (desmit) taksofonu numuriem;

23.6. pa 10 (desmit) virtuālo privāto tīklu numuriem;

23.7. pa 100 (simts) radiokomunikāciju tīklu numuriem;

23.8. pa 10 (desmit) virtuālā pasta numuriem.

24. Regulators pēc komersanta pieprasījuma vai savas iniciatīvas anulē numerācijas lietošanas tiesības uz īsajiem kodiem un identifikācijas kodiem.

25. Regulators pēc savas iniciatīvas anulē komersantam piešķirtās numerācijas lietošanas tiesības, ja:

25.1. saskaņā ar normatīvajiem aktiem komersants ir izslēgts no elektronisko sakaru komersantu saraksta;

25.2. komersants – attiecībā uz komercdarbību elektronisko sakaru nozarē – ir pārkāpis normatīvos aktus vai Regulatora pieņemtos lēmumus un izdotos administratīvos aktus un pārkāpums nav novērsts Regulatora vai citas elektronisko sakaru nozari pārvaldošās institūcijas noteiktajā termiņā;

25.3. ir mainījies Nacionālajā numerācijas plānā noteiktais numerācijas lietošanas mērķis.  

5. Numerācijas lietošanas tiesību tālāknodošana

26. Komersants var tālāknodot citam komersantam Regulatora piešķirtās numerācijas lietošanas tiesības uz numuriem, kas nav nodoti lietošanā galalietotājiem. Komersants, kurš numerācijas lietošanas tiesības ir saņēmis tālāknodošanas kārtībā, tās vairs nevar tālāknodot citam komersantam.

27. Komersants, kuram ir piešķirtas numerācijas lietošanas tiesības, slēdz ar komersantu, kuram ir paredzēts tālāknodot numerācijas lietošanas tiesības, rakstveida līgumu par numerācijas lietošanas tiesību tālāknodošanu, kurā nosaka tālāknodotās numerācijas izmantošanas nosacījumus.

28. Komersants, kuram Regulators ir piešķīris numerācijas lietošanas tiesības, 10 (desmit) dienu laikā pēc šo noteikumu 27.punktā noteiktā līguma noslēgšanas rakstveidā iesniedz informāciju Regulatorā par:

28.1. komersantu, kuram paredzēts tālāknodot numerācijas lietošanas tiesības;

28.2. tālāknododamajām numerācijas lietošanas tiesībām, precīzi norādot numuru, numuru diapazonu vai kodu;

28.3. termiņu, uz kādu lietošanas tiesības ir paredzēts tālāknodot attiecīgajam komersantam.

29. Komersants Regulatora piešķirtās numerācijas lietošanas tiesības tālāknodod uz tādu termiņu, kas nepārsniedz Regulatora noteikto numerācijas lietošanas tiesību derīguma termiņu.

30. Komersants, iesniedzot Regulatorā šo noteikumu 28.punktā noteikto informāciju, pievieno komersanta, kuram tas ir paredzējis tālāknodot numerācijas lietošanas tiesības, rakstveida apliecinājuma oriģinālu par numerācijas lietošanas tiesību saņemšanu tālāknodošanas kārtībā.

31. Tālāknodošanas rezultātā iegūtās numerācijas lietošanas tiesības komersants izmanto tikai saskaņā ar Nacionālajā numerācijas plānā noteiktajiem numerācijas lietošanas mērķiem.

32. Par tālāknododamo numerācijas lietošanas tiesību izmantošanu atbilstoši Nacionālajam numerācijas plānam, numura saglabāšanas pakalpojuma nodrošināšanu un citu saistību izpildi atbild komersants, kuram Regulators ir piešķīris numerācijas lietošanas tiesības.

33. Ja komersants atsakās no tam tālāknodotajām numerācijas lietošanas tiesībām, tas rakstveidā vienojas ar komersantu, kuram Regulators ir piešķīris numerācijas lietošanas tiesības, par šo noteikumu 27.punktā noteiktā līguma izbeigšanu.

34. Komersants, kuram Regulators ir piešķīris numerācijas lietošanas, 10 (desmit) dienu laikā no šo noteikumu 27.punktā noteiktā līguma izbeigšanas par to rakstveidā paziņo Regulatoram.

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja V.Andrējeva


 

1.pielikums

Noteikumiem par numerācijas lietošanas tiesībām,

kas apstiprināti ar Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas

padomes 2007.gada 30.maija lēmumu Nr.155 (prot. Nr.20., 9.p.)

Pieprasījums par numerācijas lietošanas tiesību piešķiršanu

1. Informācija par elektronisko sakaru komersantu:

1.1. Elektronisko sakaru komersanta nosaukums

_________________________________________________________________

1.2. Reģistrācijas Nr. komercreģistrā

_________________________________________________________________

 

2. Informācija par publiskā telefonu tīkla veidu, kurā ir plānots izmantot numerāciju:

2.1. publiskais fiksētais telefonu tīkls 

2.2. publiskais mobilais telefonu tīkls 

 

3. Informācija par numerācijas lietošanas tiesību piešķiršanu :

3.1. Publisko fiksēto telefonu tīklu numuri:

Nr.p.k.

Nacionālais numerācijas rajons

Pieprasīto numuru skaits

1.

Alūksnes numerācijas rajons

2.

Aizkraukles numerācijas rajons

3.

Balvu numerācijas rajons

4.

Bauskas numerācijas rajons

5.

Cēsu numerācijas rajons

6.

Daugavpils numerācijas rajons

7.

Dobeles numerācijas rajons

8.

Gulbenes numerācijas rajons

9.

Jēkabpils numerācijas rajons

10.

Jelgavas numerācijas rajons

11.

Krāslavas numerācijas rajons

12.

Kuldīgas numerācijas rajons

13.

Liepājas numerācijas rajons

14.

Limbažu numerācijas rajons

15.

Ludzas numerācijas rajons

16.

Madonas numerācijas rajons

17.

Ogres numerācijas rajons

18.

Preiļu numerācijas rajons

19.

Rēzeknes numerācijas rajons

20.

Rīgas numerācijas rajons

21.

Saldus numerācijas rajons

22.

Talsu numerācijas rajons

23.

Tukuma numerācijas rajons

24.

Valkas numerācijas rajons

25.

Valmieras numerācijas rajons

26.

Ventspils numerācijas rajons

3.2. Neģeogrāfiskie numuri:

Nr.p.k.

Numerācijas veids

Pieprasīto
numuru skaits

1.

Publisko mobilo telefonu tīklu numuri

2.

Bezmaksas izsaukuma pakalpojuma numuri

3.

Dalītas samaksas pakalpojuma numuri

4.

Papildu samaksas pakalpojuma numuri

5.

Taksofonu numuri

6.

Virtuālo privāto tīklu numuri

7.

Radiokomunikāciju tīklu numuri

8.

Virtuālā pasta numuri

3.3. Īsie kodi:

Nr.p.k.

Īsā koda veids

Pieprasīto kodu (numuru) skaits

1.

Operatora izvēles kods

2.

Uzziņu dienesta pakalpojuma numurs

3.

Publisko telefonu tīklu operatoru pakalpojumu kodi

4.

Publisko mobilo un fiksēto telefonu tīklu operatoru pakalpojumu kods (16XX)

3.4. Identifikācijas kodi:

Nr.p.k.

Identifikācijas koda veids

Pieprasīto kodu skaits

1.

Starptautiskais signalizācijas punktu kods

2.

Nacionālais signalizācijas punktu kods

3.

Mobilo telefonu tīklu kods

4.

Datu pārraides tīklu identifikācijas kods

3.5. Numerācijas lietošanas tiesību pieprasījuma pamatojums:

_____________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________

Datums _________________

Elektronisko sakaru komersanta pilnvarotā persona _________________________

/paraksts un tā atšifrējums/

________________

/sagatavotāja vārds, uzvārds/

Tālrunis______________

e-pasts_______________

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja V.Andrējeva


 

2.pielikums

Noteikumiem par numerācijas lietošanas tiesībām,

kas apstiprināti ar Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas

padomes 2007.gada 30.maija lēmumu Nr.155 (prot. Nr.20., 9.p.)

Pieprasījums par numerācijas lietošanas tiesību pagarināšanu

1. Informācija par elektronisko sakaru komersantu:

1.1. Elektronisko sakaru komersanta nosaukums

_____________________________________________________________________________

1.2. Reģistrācijas Nr. komercreģistrā

_____________________________________________________________________________

 

2. Informācija par pagarināmajiem numerācijas resursiem:

2.1. Publisko fiksēto telefonu tīklu numuri:

Nr.p.k.

Nacionālais numerācijas

rajons

Numerācijas diapazons

1.

Alūksnes numerācijas rajons

2.

Aizkraukles numerācijas rajons

3.

Balvu numerācijas rajons

4.

Bauskas numerācijas rajons

5.

Cēsu numerācijas rajons

6.

Daugavpils numerācijas rajons

7.

Dobeles numerācijas rajons

8.

Gulbenes numerācijas rajons

9.

Jēkabpils numerācijas rajons

10.

Jelgavas numerācijas rajons

11.

Krāslavas numerācijas rajons

12.

Kuldīgas numerācijas rajons

13.

Liepājas numerācijas rajons

14.

Limbažu numerācijas rajons

15.

Ludzas numerācijas rajons

16.

Madonas numerācijas rajons

17.

Ogres numerācijas rajons

18.

Preiļu numerācijas rajons

19.

Rēzeknes numerācijas rajons

20.

Rīgas numerācijas rajons

21.

Saldus numerācijas rajons

22.

Talsu numerācijas rajons

23.

Tukuma numerācijas rajons

24.

Valkas numerācijas rajons

25.

Valmieras numerācijas rajons

26.

Ventspils numerācijas rajons

2.2. Neģeogrāfiskie numuri:

Nr.p.k.

Numerācijas veids

Numerācijas diapazons

1.

Publisko mobilo telefonu tīklu numuri

2.

Bezmaksas izsaukuma pakalpojuma numuri

3.

Dalītas samaksas pakalpojuma numuri

4.

Papildu samaksas pakalpojuma numuri

5.

Taksofonu numuri

6.

Virtuālo privāto tīklu numuri

7.

Radiokomunikāciju tīklu numuri

8.

Virtuālā pasta numuri

2.3. Īsie kodi:

Nr.p.k.

Īsā koda veids

Īsais kods
(numurs)

1.

Operatora izvēles kods

2.

Uzziņu dienesta pakalpojuma numurs

3.

Publisko telefonu tīklu operatoru pakalpojuma kodi

2.4. Identifikācijas kodi:

Nr.p.k.

Identifikācijas koda veids

Identifikācijas kods

1.

Starptautiskie signalizācijas punktu kodi

2.

Nacionālie signalizācijas punktu kodi

3.

Mobilo telefonu tīklu kods

4.

Datu pārraides tīklu identifikācijas kods

Datums _________________

Elektronisko sakaru komersanta pilnvarotā persona _________________________

/paraksts un tā atšifrējums/

________________

/sagatavotāja vārds, uzvārds/

Tālrunis______________

e-pasts_______________

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja V.Andrējeva


 

3.pielikums

Noteikumiem par numerācijas lietošanas tiesībām,

kas apstiprināti ar Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas

padomes 2007.gada 30.maija lēmumu Nr.155 (prot. Nr.20., 9.p.)

Pieprasījums par numerācijas lietošanas tiesību anulēšanu

1. Informācija par elektronisko sakaru komersantu:

1.1. Elektronisko sakaru komersanta nosaukums

_____________________________________________________________________________

1.2. Reģistrācijas Nr. komercreģistrā

_____________________________________________________________________________

 

2. Informācija par anulējamajiem numerācijas resursiem:

2.1. Publisko fiksēto telefonu tīklu numuri:

Nr.p.k.

Nacionālais numerācijas

rajons

Anulējamais numerācijas diapazons

Vēlamais anulēšanas datums

1.

Alūksnes numerācijas rajons

2.

Aizkraukles numerācijas rajons

3.

Balvu numerācijas rajons

4.

Bauskas numerācijas rajons

5.

Cēsu numerācijas rajons

6.

Daugavpils numerācijas rajons

7.

Dobeles numerācijas rajons

8.

Gulbenes numerācijas rajons

9.

Jēkabpils numerācijas rajons

10.

Jelgavas numerācijas rajons

11.

Krāslavas numerācijas rajons

12.

Kuldīgas numerācijas rajons

13.

Liepājas numerācijas rajons

14.

Limbažu numerācijas rajons

15.

Ludzas numerācijas rajons

16.

Madonas numerācijas rajons

17.

Ogres numerācijas rajons

18.

Preiļu numerācijas rajons

19.

Rēzeknes numerācijas rajons

20.

Rīgas numerācijas rajons

21.

Saldus numerācijas rajons

23.

Tukuma numerācijas rajons

24.

Valkas numerācijas rajons

25.

Valmieras numerācijas rajons

26.

Ventspils numerācijas rajons

2.2. Neģeogrāfiskie numuri:

Nr.p.k.

Numerācijas veids

Anulējamais numerācijas diapazons

Vēlamais anulēšanas datums

1.

Publisko mobilo telefonu tīklu numuri

2.

Bezmaksas izsaukuma pakalpojuma numuri

3.

Dalītas samaksas pakalpojuma numuri

4.

Papildu samaksas pakalpojuma numuri

5.

Taksofonu numuri

6.

Virtuālo privāto tīklu numuri

7.

Radiokomunikāciju tīklu numuri

8.

Virtuālā pasta numuri

2.3. Īsie kodi:

Nr.p.k.

Īsā koda veids

Anulējamais kods (numurs)

Vēlamais anulēšanas datums

1.

Operatora izvēles kods

2.

Uzziņu dienesta pakalpojuma numurs

3.

Publisko telefonu tīklu operatoru pakalpojuma kodi

4.

Publisko mobilo un fiksēto telefonu tīklu operatoru pakalpojumu kodi (16XX)

2.4. Identifikācijas kodi:

Nr.

p.k.

Identifikācijas koda veids

Anulējamais kods

Starptautiskā signalizācijas punktu koda unikālais vārds

Vēlamais anulēšanas datums

1.

Starptautiskie signalizācijas punktu kodi

2.

Nacionālie signalizācijas punktu kodi

-

3.

Mobilo telefonu tīklu kods

-

4.

Datu pārraides tīklu identifikācijas kods

-

 

Datums _________________

Elektronisko sakaru komersanta pilnvarotā persona _________________________

/paraksts un tā atšifrējums/

________________

/sagatavotāja vārds, uzvārds/

Tālrunis______________

e-pasts_______________

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja V.Andrējeva

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!