• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Medicīnas pakalpojumu, medikamentu un medicīnisko preču, kas tiek atbrīvotas no pievienotās vērtības nodokļa, saraksts. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.11.1999., Nr. 386/387 https://www.vestnesis.lv/ta/id/15818

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts veterinārā dienesta rīkojums

Veterinārmedicīnas pakalpojumu, veterināro medikamentu un veterinārmedicīnas preču, kas tiek atbrīvotas no pievienotās vērtības nodokļa, saraksts

Vēl šajā numurā

23.11.1999., Nr. 386/387

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Labklājības ministrija

Veids: informācija

Numurs: 2/13–2

Pieņemts: 12.11.1999.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Labklājības ministrija

Dienesta informācija Nr.2/13–2 1999.gada 12.novembrī

Apstiprinu: Labklājības ministrijas valsts sekretāre M. Poršņova 1999.gada 3.novembrī

Medicīnas pakalpojumu, medikamentu un medicīnisko preču, kas tiek atbrīvotas no pievienotās vērtības nodokļa, saraksts

I. Medicīniskās ierīces un preces

1. Medicīniskās ierīces, iekārtas, aparatūra, to komplektējošās daļas un rezerves daļas un preces, kuru tipa paraugi reģistrēti Medicīnisko ierīču un preču reģistrā.

2. Medicīniskais skābeklis un baloni skābekļa uzpildīšanai.

3. Medicīniskie transportlīdzekļi, kas speciāli aprīkoti ar ierīcēm, kuru tipa paraugi reģistrēti Medicīnisko ierīču un preču reģistrā.

4. Medicīniskie transportlīdzekļi, kas speciāli aprīkoti ar medicīniskām rentgeniekārtām, kuru tipa paraugi reģistrēti Medicīnisko ierīču un preču reģistrā.

5. Dezinfekcijas līdzekļi, kas iekļauti Nacionālajā vides veselības centra sarakstā.

II. Medikamenti

1. Latvijas Republikā izplatīt atļautās zāles. Farmaceitiskie produkti un dezinfekcijas līdzekļi, kas iekļauti Latvijas zāļu reģistrā.

2. Zāļu izejvielas zāļu ražošanai licencētos zāļu ražošanas uzņēmumos vai izgatavošanai un fasēšanai aptiekās pēc iesniegta, Labklājības ministrijas apstiprināta un ar Finansu ministriju saskaņota saraksta, sniedzot pieteikuma iesniedzēja apliecinājumu, ka minētās preces tiks izmantotas tikai zāļu ražošanai vai izgatavošanai.

III . Medicīniskie pakalpojumi

1. Ārstniecības iestāžu sniegtie ārstniecības pakalpojumi (slimību profilakse, diagnostika, ārstēšana, izņemot kosmētiskās operācijas un kosmetologu pakalpojumus bez medicīniskām indikācijām, un solāriju pakalpojumus).

2. Aptieku sniegtie pakalpojumi zāļu izgatavošanā, zāļu izsniegšanā un konsultēšanā par to lietošanu.

3. Pakalpojumi, kas tiek sniegti ārstniecības iestādēm ārstniecības procesa nodrošināšanai — ārstniecībā izmantojamās metodes, medicīnisko ierīču, iekārtu un aparatūras tehniskā kontrole, remonts, autotransporta pakalpojumi neatliekamās medicīniskās palīdzības pakalpojumu sniegšanas nodrošināšanai un ārstniecības iestāžu sertifikācija (līdz 2000.gada 31.decembrim).

Ar šī saraksta stāšanos spēkā uzskatīt par spēku zaudējušiem 1999.gada 12.marta Labklājības ministrijas apstiprināto un ar Finansu ministriju saskaņoto "Medicīnas pakalpojumu, medikamentu un medicīnas preču, kas tiek atbrīvoti no pievienotās vērtības nodokļa " sarakstu un 1999. gada 13. jūlija Labklājības ministrijas apstiprināto un ar Finansu ministriju saskaņoto " Grozījumu Medicīnas pakalpojumu, medikamentu un medicīnas preču, kas tiek atbrīvoti no pievienotās vērtības nodokļa, sarakstā".

Saskaņots: Finansu ministrijas valsts sekretāre V. Andrejeva

1999.gada 12.novembrī

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!