• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.05.2007., Nr. 84 https://www.vestnesis.lv/ta/id/157718

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

25.05.2007., Nr. 84

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par detālplānojuma “Bumbieri” Tabores pagastā, Daugavpils rajonā, sabiedriskās apspriešanas 2.posmu

Pamatojoties uz Tabores pagasta padome lēmumu ar 2007.gada 25.aprīļa lēmumu nr.51, tiek uzsākts detālplānojuma sabiedriskās apspriešanas otrais posms zemesgabalam ar kadastra nr. 4492-002-0024 īpašumam “Bumbieri”.

Sabiedriskās apspriešanas otrais posms noteikts no 2007. gada 21.maija līdz 11.jūnijam.

Iepazīties ar izstrādes detālplānojuma 1.redakcijas materiāliem var Tabores pagasta padomes ēkā Daugavpils rajonā, Tabores pagastā, Oktobra ielā 2a, laikā no pulksten 9 līdz 12 un 13 līdz 15 darbdienās sabiedriskās apspriešanas laikā. Priekšlikumus un iebildumus var iesniegt līdz 2007.gada 11.jūnijam Tabores pagastā padomē, aizpildot veidlapas.

Detālplānojuma izstrādes vadītāja - Daugavpils rajona padomes būvvaldes galvenā arhitekte Nansija Tamane (5476861).

Detālplānojuma izstrādes arhitekte - Ģertrūde Rasnača (29245826). Sabiedriskā apspriešanas 2.posma sanāksme notiks 2007.gada 7.jūnijā pulksten 10 Tabores pagasts ēkā Oktobra ielā 2.

Rolands Slavinskis

 

Paziņojums par detālplānojumu

Ikšķiles novada dome paziņo par detālplānojuma “Rītiņi” Ikšķilē apstiprināšanu un saistošo noteikumu nr.12 pieņemšanu (sēdes prot.nr.5, 12. un 13.§). Detālplānojums pieejams Ikšķiles novada domē (Strēlnieku ielā 10, Ikšķilē).


Paziņojums par detālplānojuma projekta izstrādi

Pamatojoties uz LR likuma “Teritorijas plānošanas likums” 7.panta 6.daļas 1.punktu un LR Ministru kabineta 2004.gada 19.oktobra noteikumu nr.883 “Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi” 58.punktu, Liepājas pilsētas dome 2007.gada 15.februārī pieņēmusi lēmumu nr.93 – uzsākt detālplānojuma projekta izstrādi teritorijai Atmodas bulvāra pāra numuru pusē no Pulkveža Brieža ielas līdz zemesgabalam Atmodas bulvārī 34/38 (ieskaitot to) un zemesgabalam Atmodas bulvārī 32A, Liepājā.

Projekta izstrādāšanas mērķis:

- detalizēt iepriekš izstrādātā teritorijas plānojuma apbūves noteikumus līdz tādai pakāpei, kas nodrošina konkrētas prasības katram zemesgabalam vai parcelei (projektētajiem zemesgabaliem), vai atklātajām telpām (ielām un laukumiem); arī apbūves blīvumu un intensitāti, pieļaujamo stāvu skaitu vai augstumu ēkām un citas apbūves prasības;

- izveidot labvēlīgus apstākļus racionālai detālplānojumā ietvertās teritorijas izmantošanai un veicināt līdzsvarotas pilsētvides ekonomisko attīstību, nodrošinot teritoriju ar nepieciešamajām inženierkomunikācijām;

- saglabāt dabas, ainavas un vides bioloģisko daudzveidību, veidojot pilsētvidi atbilstoši Liepājas pilsētas attīstības prioritātēm un attīstības plāniem;

- nodrošināt sabiedrībai iespēju iegūt informāciju, izteikt savu viedokli un piedalīties plānojuma izstrādāšanas procesā.

Ar domes lēmumu par projekta vadītāju apstiprināts Liepājas pilsētas pašvaldības iestādes “LIEPĀJAS PILSĒTAS BŪVVALDE” galvenais pilsētplānotājs, Plānošanas daļas vadītājs Arvīds VITĀLS (tālr. 26762489; arvidsv@dome.liepaja.lv).

Plānojuma sabiedriskās apspriešanas 1.posms noritēs no šī sludinājuma publicēšanas LR oficiālajā laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”, līdz š.g. 18.jūnijam.

Ar sabiedrisko apspriešanu saistītie materiāli apskatāmi Liepājas pilsētas domes ēkas 1.stāva vestibilā darbadienās no plkst. 8.30 līdz 17 (pirmdienās un ceturtdienās līdz plkst. 18).

Saņemt papildu informāciju un iesniegt rakstiskus priekšlikumus var Liepājas pilsētas Būvvaldē Rožu ielā 6, Liepājā, darbdienās no plkst. 8.30 līdz 17.

Iesniegumos un atsauksmēs lūdzam norādīt iesniedzēja vārdu, uzvārdu, adresi; juridiskām personām – nosaukumu, reģistrācijas numuru un juridisko adresi.

Liepājas pilsētas Būvvalde Rožu ielā 6, Liepājā, LV-3401; e-pasta adrese: lg@dome.liepaja.lv; faksimils 3404429.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!