• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 16.novembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.11.1999., Nr. 384/385 https://www.vestnesis.lv/ta/id/15762

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tautas nobalsošanas galarezultāti

Vēl šajā numurā

19.11.1999., Nr. 384/385

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta 16.novembra sēdē

Turpinājums.

Informācijas sākums

— "LV" Nr.381/383 17.11.1999.

Apstiprināta iesniegtā Lauksaimniecības attīstības 2000.gada programma . Zemkopības ministram Aigaram Kalvītim uzdots noskaidrot ministrijas sagatavoto institūciju stiprināšanas projektu virzības gaitu un, ja nepieciešams, informēt Ministru prezidentu Andri Šķēli. Atzīts par nepieciešamu pārstrādāt Lauksaimniecības likumu un Zemkopības ministrijai uzdots uzsākt jauna likumprojekta izstrādi.

Pieņemta zināšanai ekonomikas ministra Vladimira Makarova sniegtā informācija par nacionālo programmu ekonomiskās politikas realizācijai izstrādes un īstenošanas gaitu. Ekonomikas ministrijai uzdots izstrādāt un līdz 2000.gada 15.janvārim noteiktā kārtībā iesniegt noteikumu par nacionālo programmu izstrādes un īstenošanas kārtību projektu jaunā redakcijā.

Pieņemta zināšanai ārlietu ministra Induļa Bērziņa sniegtā informācija par Latvijas valdības nostāju Eiropas Savienības Ziemeļu dimensijas jautājumā. Finansu ministrijai, Satiksmes ministrijai un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai uzdots steidzami iesniegt Ārlietu ministrijā priekšlikumus valdības nostājas Eiropas Savienības Ziemeļu dimensijas jautājumā precizēšanai. Ārlietu ministrijai uzdots iesniegt jautājumu izskatīšanai Ministru kabineta sēdē 23.novembra sēdē.

Pieņemta zināšanai finansu ministra Edmunda Krastiņa iesniegtā informācija par tiesību aktiem un izdevumiem, kas saistīti ar minimālo darba algu. Ministrijām uzdots izvērtēt iespēju atteikties no izdevumu sasaistes ar minimālo darba algu un līdz 10.decembrim iesniegt Ministru kabinetā priekšlikumus par attiecīgiem grozījumiem normatīvajos aktos.

Pieņemta zināšanai ekonomikas ministra V.Makarova sniegtā informācija par situāciju valstī, uzsākot apkures sezonu. Ekonomikas ministrijai katru gadu līdz 1.novembrim uzdots sagatavot un iesniegt Ministru kabinetā informāciju par situāciju valstī, uzsākot apkures sezonu. Ekonomikas ministrijai uzdots sagatavot un noteiktā kārtībā līdz 2000.gada 1.janvārim iesniegt Ministru kabinetā koncepcijas projektu par naftas produktu rezervju izveidošanas modeļiem enerģētiskās krīzes gadījumā. Ekonomikas ministrijai kopīgi ar Finansu ministriju uzdots sagatavot un noteiktā kārtībā iesniegt izskatīšanai Ministru kabinetā priekšlikumus naftas produktu aprites sakārtošanai.

Pieņemta zināšanai ārlietu ministra I.Bērziņa sniegtā informācija par Latvijas pozīciju Pasaules tirdzniecības organizācijas (PTO) jaunajai sarunu kārtai. Akceptēta Latvijas pamatpozīcija tirdzniecības sarunu jaunās kārtas uzsākšanai PTO ietvaros. Ārlietu ministrijas valsts sekretārs pilnvarots veikt PTO izveidošanas līgumā paredzētās funkcijas jaunās tirdzniecības sarunu kārtas uzsākšanai. Ārlietu ministrijai un Ekonomikas ministrijai uzdots regulāri informēt Ministru kabinetu par sarunu gaitu un iespējamām izmaiņām Latvijas pamatpozīcijā. Ārlietu ministrijai pēc viedokļu precizēšanas uzdots sniegt informāciju Ministru kabineta sēdē par sadaļu "Tirdzniecība un darba standarti".

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!