• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.04.2007., Nr. 65 https://www.vestnesis.lv/ta/id/156146

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

20.04.2007., Nr. 65

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Pieteikums Nacionālās radio un televīzijas padomes konkursam

apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei 97,3 MHz FM

frekvencē Mārupes pagastā

Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei 97,3 MHz FM frekvencē Mārupes pagastā ir saņemts pieteikums no SIA “Digital Radiolinija”.

Ziņas par dalībnieku: SIA “Digital Radiolinija”, reģ.nr.40003782880, adrese: Jūrmala, Mārupes iela 11, LV-2003. Vienīgais dalībnieks ir Anda Celma.

Dalībnieka iesniegtā vispārējā programmas koncepcija: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieks plāno veidot programmu ar nosaukumu “Mājas radio”, kuras mērķauditorija būtu Mārupes pagasta klausītāji vecumā no 20 līdz 45 gadiem, formāts: muzikāli informatīvs.

Dalībnieka iespējamie finansiālā nodrošinājuma avoti: konkursa uzvaras gadījumā tiks ieguldīti SIA “Digital Radiolinija” līdzekļi.


Pieteikums Nacionālās radio un televīzijas padomes konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei 97,3 MHz FM frekvencē

Mārupes pagastā

Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei 97,3 MHz FM frekvencē Mārupes pagastā ir saņemts pieteikums no SIA “MOINONDO”.

Ziņas par dalībnieku: SIA “MOINONDO”, reģ.nr.40003901152, adrese: Aspazijas bulvāris 24, Rīga. Dibinātāji – Patrizio Bertoni, Itālijas pilsonis, 400 daļas kapitālsabiedrībā, Andrea Agostinone, Itālijas pilsonis, 400 daļas kapitālsabiedrībā, Savino Metello, Itālijas pilsonis, 400 daļas kapitālsabiedrībā, Giuseppe Tiano, Itālijas pilsonis, 400 daļas kapitālsabiedrībā, Giovanni Polvani, Itālijas pilsonis, 400 daļas kapitālsabiedrībā.

Dalībnieka iesniegtā vispārējā programmas koncepcija: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieks plāno veidot programmu ar nosaukumu “Mārupes balss”, kuras mērķauditorija būtu Mārupes pagasta iedzīvotāji vecumā no 18 līdz 34 gadiem, formāts: interaktīvs, muzikāli informatīvs radio.

Dalībnieka iespējamie finansiālā nodrošinājuma avoti: konkursa uzvaras gadījumā tiks ieguldīti SIA “MOINONDA” dibinātāju privātie līdzekļi (bez bankas kredīta).


Pieteikums Nacionālās radio un televīzijas padomes konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei 97,3 MHz FM frekvencē

Mārupes pagastā

Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei 97,3 MHz FM frekvencē Mārupes pagastā ir saņemts pieteikums no SIA “QBS”.

Ziņas par dalībnieku: SIA “QBS”, reģ.nr.40003726046, adrese: Rīgas rajons, Mārupes pagasts, Jaunmārupe, Mazcenu aleja 3, LV-2166. Vienīgais dalībnieks – Ieva Osemļjaka.

Dalībnieka iesniegtā vispārējā programmas koncepcija: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieks plāno veidot programmu ar nosaukumu “RADIO QBS”, kuras mērķauditorija būtu jauni cilvēki vecumā no 15 līdz 45 gadiem, formāts: interaktīvs, izglītojošs, informatīvi muzikāls, laicīgs ar kristīgu ievirzi un vērtībām, Mārupes pagasta sabiedriskās dzīve un citu aktivitāšu atspoguļojošs.

Dalībnieka iespējamie finansiālā nodrošinājuma avoti: Jāņa Grāvīša un Māra Ziemeļa bezprocentu aizdevums, kopumā 80 000 LVL, ar nosacījumu, ka SIA “QBS” saņem apraides atļauju (licenci) radio programmas apraidei 97,3 FM frekvencē, radio programmas darbības nodrošināšanai.


Pieteikums Nacionālās radio un televīzijas padomes konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei 97,3 MHz FM frekvencē

Mārupes pagastā

Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei 97,3 MHz FM frekvencē Mārupes pagastā ir saņemts pieteikums no Ruslana Kulabuhova.

Ziņas par dalībnieku: Ruslans Kulabuhovs, LR nepilsonis, adrese: Rīgas rajons, Mārupes pagasts, Tīraine, Viršu iela 7-20, LV-2138.

Dalībnieka iesniegtā vispārējā programmas koncepcija: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieks plāno veidot programmu ar nosaukumu “TOP RADIO”, kuras galvenā mērķauditorija būs Mārupes pagasta ekonomiski un sociāli aktīvie iedzīvotāji (vecumā no 18 līdz 45 gadiem). Mūzikas formāts – Dance/Trance. Radio programmā svarīga vieta atvēlēta ziņām, izglītojošiem un sporta raidījumiem.

Dalībnieka iespējamie finansiālā nodrošinājuma avoti: konkursa uzvaras gadījumā tiks ieguldīti IK “TOP RADIO” finanšu līdzekļi 5000 LVL.


Konkurss

Bērnu un ģimenes lietu ministrija izsludina konkursus Valsts programmā bērna un ģimenes stāvokļa uzlabošanai 2007.gadam paredzētā projekta “Bērnu rotaļu un attīstības centru vai sākumskolas vecuma bērnu dienas centru veidošana” un “Atbalsts bērnu rotaļu un attīstības centriem vai sākumskolas vecuma bērnu dienas centriem izglītības un atpūtas līdzekļu klāsta papildināšanai” īstenošanai.

Konkursa “Bērnu rotaļu un attīstības centru vai sākumskolas vecuma bērnu dienas centru veidošana” mērķis ir izvēlēties ne mazāk kā trīs pretendentus (pašvaldības), kas atbilstoši Valsts programmā bērna un ģimenes stāvokļa uzlabošanai 2007.gadam 1.1.sadaļā paredzētajiem mērķiem īstenos jaunu bērnu rotaļu un attīstības centru vai sākumskolas vecuma bērnu dienas centru izveidošanu.

Konkursa “Atbalsts bērnu rotaļu un attīstības centriem vai sākumskolas vecuma bērnu dienas centriem izglītības un atpūtas līdzekļu klāsta papildināšanai” mērķis ir izvēlēties ne mazāk kā piecus pretendentus (pašvaldības), kas atbilstoši Valsts programmā bērna un ģimenes stāvokļa uzlabošanai 2007.gadam 1.1.sadaļā paredzētajiem mērķiem nodrošinās materiāltehnisko līdzekļu atbalstu izglītības un atpūtas līdzekļu klāsta papildināšanai ar mērķi pilnveidot pakalpojumu veidus interešu izglītības un bērnu attīstības veicināšanai atbilstoši vecumposmiem bērnu rotaļu un attīstības centros pašvaldībās.

Pretendentu izvēles metode – atklāts projektu konkurss.

Projektu iesniegšanas termiņš – 2007.gada 14.maijs līdz pulksten 17.

Prasības pretendentiem, kā arī konkursu norises kārtība noteikta konkursa nolikumā “Bērnu rotaļu un attīstības centru vai sākumskolas vecuma bērnu dienas centru veidošana” un “Atbalsts bērnu rotaļu un attīstības centriem vai sākumskolas vecuma bērnu dienas centriem izglītības un atpūtas līdzekļu klāsta papildināšanai”.

Pretendenti ar konkursu nolikumiem un projekta pieteikuma veidlapām var iepazīties un saņemt Bērnu un ģimenes lietu ministrijā Rīgā, Basteja bulvārī 14, 3.stāvā, katru darbdienu no pulksten 8.30 līdz 17, kā arī ministrijas mājaslapas www.bm.gov.lv sadaļā “Projekti”. Kontakttālrunis 67356503.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!