• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par visiem pieejamo Saeimas priekšsēdētāja mājaslapu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.04.2007., Nr. 64 https://www.vestnesis.lv/ta/id/156093

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

19.04.2007., Nr. 64

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par visiem pieejamo Saeimas priekšsēdētāja mājaslapu

 

Sākot ar 16.aprīli, visiem interesentiem ir pieejama Saeimas priekšsēdētāja mājaslapa internetā. To var aplūkot, Saeimas mājaslapā www.saeima.lv, atverot sadaļu “Saeimas priekšsēdētājs”.

Mājaslapā atrodama informācija par Saeimas priekšsēdētāja pienākumiem un statusu. Katru dienu būs pieejama arī jaunākā informācija par Latvijas otrās augstākās amatpersonas aktivitātēm un darba kārtību.

Saeimas priekšsēdētājs Indulis Emsis norāda, ka mājaslapas izveide ir viens no soļiem ceļā uz plašāku sabiedrības informēšanu par parlamenta darbu. “Uzņemoties Saeimas priekšsēdētāja pienākumus, mans mērķis bija celt Saeimas prestižu un tuvināt to sabiedrībai. Viens no nosacījumiem, lai to īstenotu, ir izvērstāka iedzīvotāju informēšana. Līdz šim esam nodrošinājuši Saeimas plenārsēžu audio translāciju internetā (caur Saeimas mājaslapu), tagad pieejama kļūst Saeimas priekšsēdētāja mājaslapa, un es ceru, ka iespējami tuvā nākotnē īstenosies arī citi iecerētie pasākumi.”

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!