• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Apsveicot Latvijas Jūras spēkus 15.gadadienā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.04.2007., Nr. 62 https://www.vestnesis.lv/ta/id/155947

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Apsveicot pāvestu 80.dzimšanas dienā

Vēl šajā numurā

17.04.2007., Nr. 62

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Apsveicot Latvijas Jūras spēkus 15.gadadienā

 

Jūras spēku 15.gadadienas svinību ietvaros Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga 12.aprīlī apmeklēja kuģi “Virsaitis”, sveicot tā komandu un visus Latvijas Jūras spēkus svētkos. Uzrunājot jūrniekus, prezidente sacīja:

 

“Apsveicu Jūras spēkus ar to, kas ir līdz šim sasniegts jūsu izaugsmē, un novēlu, lai nākamie gadi nestu Jūras spēkiem turpmāku izaugsmi un profesionālo spēju un varēšanu pilnveidošanu. Tāpat vēlu, lai katram jūrniekam būtu arī gandarījums par to, ka viņš pieder pie elitāras Bruņoto spēku daļas, kam ir skaistākās uniformas un labākā stāja un kas no citiem atšķiras.

Man šodien ir aizkustinoši sveikt jūs uz kuģa “Virsaitis”, jo pirms daudziem gadiem mans tēvs savā dienestā kalpoja tieši uz toreizējā kuģa “Virsaitis”. Viņš nokalpoja savu obligāto kara dienestu kā jūrnieks un arī vēlāk, strādājot komerciālā flotē, jūrā gāja bojā. Šis vārds “Virsaitis” tāpēc man daudz ko nozīmē, un man ir tiešām prieks redzēt, ka šis vārds turpina dzīvot un ka Jūras spēki atkal brīvā Latvijā ir izveidojušies un turpina zelt un plaukt. Novēlu jums visiem personīgi un Jūras spēkiem kopumā visu to labāko!”

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!