• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par darba grupu, kas noteiktu prioritāšu un kompetences sadalījumus noziedzības apkarošanā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.04.2007., Nr. 61 https://www.vestnesis.lv/ta/id/155821

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par tikšanos ar valsts augstākajām amatpersonām

Vēl šajā numurā

13.04.2007., Nr. 61

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par darba grupu, kas noteiktu prioritāšu un kompetences sadalījumus noziedzības apkarošanā

 

5.aprīlī Ministru prezidents Aigars Kalvītis parakstījis rīkojumu par darba grupas izveidi, pamatojoties uz Noziedzības novēršanas padomes 2007.gada 28.februāra sēdē nolemto, lai noteiktu prioritātes un kompetences sadalījumu noziedzības apkarošanā.

Par darba grupas vadītāju iecelts Latvijas Republikas ģenerālprokurors Jānis Maizītis. Par vadītāja vietnieku – Tieslietu ministrijas valsts sekretārs Mārtiņš Bičevskis. Darba grupā darbosies: Augstākās tiesas Senāta Krimināllietu departamenta priekšsēdētājs Pāvils Gruziņš; Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieks Aleksejs Loskutovs; Valsts policijas priekšnieks Aldis Lieljuksis; Valsts policijas Kriminālpolicijas priekšnieks Dailis Lūks; Drošības policijas priekšnieks Jānis Reiniks; Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektora vietnieks Vladimirs Vaškevičs.

Darba grupai uzdots sagatavot un līdz 2007.gada 1.jūnijam iesniegt Ministru kabinetā informatīvo ziņojumu par prioritāšu un kompetences sadalījuma noteikšanu noziedzības apkarošanā valstī.

Aivis Freidenfelds, Ministru kabineta preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!