• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2007. gada 2. aprīļa sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.04.2007., Nr. 60 https://www.vestnesis.lv/ta/id/155707

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2007. gada 4. aprīļa sēdē

Vēl šajā numurā

12.04.2007., Nr. 60

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2007. gada 2. aprīļa sēdē

 

1. Sēdē izskatīja četrus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta A.Kampara iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam A.Kamparam neapmaksātu atvaļinājumu 4.aprīlī.

3. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2007.gada 4.aprīļa sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2007.gada 2.aprīļa līdz 8.aprīlim.

5. Prezidijs atlika precizēšanai deputātu grupas sadarbībai ar Baltkrievijas parlamentu priekšsēdētāja A.Golubova iesniegumu par konceptuālu atbalstu Baltkrievijas un Latvijas parlamentu draudzības grupas delegācijas vizītei Latvijā.

6. Pieņēma lēmumu par drošības pasākumiem Vācijas Federatīvās Republikas Bundestāga prezidenta V.E.Dr.Norberta Lammerta darba vizītes laikā Latvijas Republikā no 2007.gada 20.aprīļa līdz 22.aprīlim.

7. Apstiprināja izdevumu tāmi Saeimas priekšsēdētāja rīkotajām pusdienām par godu Dānijas Karalistes ārkārtējam un pilnvarotajam vēstniekam Latvijas Republikā 2007.gada 3.aprīlī.

8. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai izskatīšanai Kristīnes Krūmas kandidatūru Satversmes tiesas tiesneša amatam.

9. Pieņēma lēmumu par 2007.gada 4.maija sēdi.

10. Apstiprināja komandējumus:

1) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja vietniekam J.Reiram, delegācijas locekļiem J.Eglītim, A.Mackevičam un delegācijas sekretārei I.Putniņai uz Kopenhāgenu (Dānija) no 2007.gada 24.aprīļa līdz 26.aprīlim;

2) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam A.Bērziņam, delegācijas locekļiem I.Circenei, B.Cilevičam, V.Stepaņenko, J.Dobelim, A.Rugātei un delegācijas sekretāram M.Olekšam uz Strasbūru (Francija) no 2007.gada 16.aprīļa līdz 20.aprīlim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!