• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Valsts kancelejā saņemtajām vēstulēm. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.04.2007., Nr. 57 https://www.vestnesis.lv/ta/id/155533

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par viedokļa izteikšanu par Eiropas Sociālā fonda projektu vērtēšanas kritērijiem

Vēl šajā numurā

05.04.2007., Nr. 57

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Valsts kancelejā saņemtajām vēstulēm

 

2007.gada pirmajos trīs mēnešos Valsts kanceleja saņēma 1661 Ministru prezidentam Aigaram Kalvītim un Ministru kabinetam (MK) adresētu vēstuli. Tas ir par 947 vēstulēm vairāk nekā šajā laika posmā 2006.gadā.

408 vēstules ir juridisko personu sūtījumi, bet 1205 – fizisko personu vēstules.

452 vēstules nosūtītas problēmu un jautājumu izpētei atbildīgajām amatpersonām ar Ministru prezidenta rezolūciju vai arī kompetentajām institūcijām ar pavadvēstuli, lūdzot izskatīt tajās minētos faktus.

Iedzīvotāji vēstulēs pauduši viedokļus par inflācijas apkarošanas plānu, nekustamā īpašuma nodokļa apmēru un tā piemērošanas kārtību, par valsts un pašvaldību īpašuma objektu nodošanu privatizācijai vai privatizācijas atteikumu un par dzīvojamo māju privatizāciju, kā arī par seksuālo minoritāšu jautājumu Latvijā.

15 saņemtajās vēstulēs iedzīvotāji izteikuši viedokļus par Latvijas un Krievijas robežlīgumu.

Saņemtas 10 vēstules ar iedzīvotāju parakstiem, kurās izteikts aicinājums saglabāt cukura ražošanu Latvijā.

Saņemtas 6 pretenzijas par spēkā esošo kārtību, kas paredz maksāt starpību starp dzīvoklī uzstādītā ūdens skaitītāja un nama kopējā skaitītāja rādītājiem.

Saņemta Latvijas virsdiriģentu un deju kolektīvu vadītāju kolektīvā vēstule par Mežaparka Lielās estrādes un Daugavas stadiona rekonstrukcijas projektu ātrāku izstrādi, lai veiksmīgi noritētu 2008.gada Vispārējie latviešu dziesmu un deju svētki.

Saskaņā ar MK iekārtas likumu Valsts kanceleja pārzina MK un Ministru prezidenta lietvedību. Valsts kancelejas vēstuļu un apmeklētāju nodaļa sagatavo priekšlikumus par ienākošo vēstuļu virzību izskatīšanai Ministru prezidenta birojā, Valsts kancelejas struktūrvienībās, kā arī ministrijās un valsts un pašvaldību institūcijās.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!