• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas īpašu uzdevumu ministres e-pārvaldes lietās oficiālo vizīti Azerbaidžānā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.04.2007., Nr. 55 https://www.vestnesis.lv/ta/id/155330

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas nostāju lietotās kodoldegvielas glabātavas izveides jautājumā

Vēl šajā numurā

03.04.2007., Nr. 55

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas īpašu uzdevumu ministres e-pārvaldes lietās oficiālo vizīti Azerbaidžānā

 

29. un 30.martā Baku Latvijas īpašu uzdevumu ministre elektroniskās pārvaldes lietās Ina Gudele savas oficiālās vizītes Baku ietvaros tikās ar Azerbaidžānas komunikāciju un informācijas tehnoloģiju ministru Ali Abasovu, kultūras un tūrisma ministru Abulfazu Garajevu, izglītības ministru Misiru Mardanovu, ekonomikas attīstības ministru Geidaru Babajevu un Azerbaidžānas valsts pasta vadību.

Tikšanos laikā pārrunātas savstarpēji izdevīgas sadarbības perspektīvas informācijas tehnoloģiju un komunikāciju jomā. I.Gudele un citi delegācijas locekļi iepazīstināja Azerbaidžānas kolēģus ar Latvijas valsts institūciju un komercstruktūru pieredzi tādos projektos kā e-pārvalde, publisko bibliotēku grāmatu fondu digitalizācija, muzeju elektroniskā kataloga izveide, datorklašu ar interneta pieslēgumu izveide vidusskolās, pasta darbības optimizācija saskaņā ar pēdējiem sasniegumiem informātikas un komunikāciju jomā, pasta nodaļu darba reorganizācija lauku rajonos.

Visas šīs programmas ir aktuālas arī Azerbaidžānai, kas ir sākusi vai tuvākajā laikā plāno analoģiskus projektus savā valstī, tāpēc uz Latvijas delegācijas sagatavotām prezentācijām bija ieradies plašs attiecīgo ministriju speciālistu loks.

Lai tuvāk iepazītos ar Latvijas pieredzi un izrunātu iespējas no Latvijas IT kompānijām iegadāties attiecīgos programmu produktus, kuri tika izmantoti minēto projektu realizācijā, speciālisti no diviem Azerbaidžānas resoriem – Kultūras un tūrisma attīstības ministrijas un Izglītības ministrijas – plāno jau tuvākajos mēnešos apmeklēt Rīgu.

Ir panākta vienošanas sīkāk iepazīstināt Azerbaidžānas valdības pārstāvjus ar Latvijas pieredzi interneta portāla “latvia.lv” izveidē.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!