• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Izsakot līdzjūtību Krievijas prezidentam un tautai sakarā ar traģisko ugunsgrēku veco ļaužu pansionātā un sprādzienu ogļraktuvēs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.03.2007., Nr. 48 https://www.vestnesis.lv/ta/id/154739

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

21.03.2007., Nr. 48

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Izsakot līdzjūtību Krievijas prezidentam un tautai sakarā ar traģisko ugunsgrēku veco ļaužu pansionātā un sprādzienu ogļraktuvēs

Valsts prezidente

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga ir nosūtījusi vēstuli Krievijas Federācijas prezidentam Vladimiram Putinam, Latvijas tautas un savā vārdā izsakot līdzjūtību Krievijas tautai, traģiskajos notikumos cietušajiem, bojāgājušo ģimenēm un Valsts prezidentam saistībā ar vakar notikušo katastrofu Uļjanovskas ogļu raktuvēs Kemerovas apgabalā un traģisko ugunsgrēku Kamiševskas veco ļaužu pansionātā Kubaņas apgabalā, kas izdzēsa daudzu cilvēku dzīvības.

Valsts prezidenta preses dienests

Ārlietu ministrs

Ārlietu ministrs Artis Pabriks 20.martā nosūtījis līdzjūtības vēstuli Krievijas ārlietu ministram Sergejam Lavrovam, izsakot visdziļāko līdzjūtību un atbalsta vārdus traģēdijās bojāgājušo un cietušo ģimenes locekļiem un tuviniekiem.

“Ar dziļām sērām Latvijā tika uztverta ziņa par Novokuzņeckā un Kamiševskā notikušajām traģēdijām, kas prasījušas daudzu cilvēku dzīvības. Latvija sēro kopā ar Krievijas tautu,” raksta ministrs.

19.martā metāna sprādzienā Krievijas Uļjanovskas ogļu raktuvēs Kemerovas apgabalā gāja bojā vairāk nekā simts cilvēku. Tas ir traģiskākais negadījums Krievijas kalnrūpniecībā pēdējās desmitgades laikā. Savukārt ugunsgrēkā Kubaņas apgabala veco ļaužu pansionātā 20.marta agrā rītā gājuši bojā vairāk nekā 60 cilvēku.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!