• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par sadarbību ar Eiropas Padomi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.11.1999., Nr. 370/371 https://www.vestnesis.lv/ta/id/15447

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas ziņas

Vēl šajā numurā

10.11.1999., Nr. 370/371

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par sadarbību ar Eiropas Padomi

Pirmdien, 8.novembrī, Iekšlietu ministrijā (IeM) ministrijas vadība tikās ar Eiropas Padomes projekta "Cilvēktiesības un policija 2000" koordinatori Anitu Hāzenbergu.

Iekšlietu ministrs Mareks Segliņš, Valsts policijas priekšnieks Juris Rekšņa, Preses un sabiedrisko attiecību departamenta direktors Normunds Beļskis un Sorosa fonda — Latvija programmas "Cietumu un policijas reformu" direktore Anhelita Kamenska un krīzes centra "Skalbes" pārstāvji ar A.Hāzenbergu pārrunāja sadarbību projekta "Vardarbības novēršana, kas vērsta pret sievieti" ietvaros. Tikšanās gaitā apspriesti jautājumi par policijas pārstāvju darba uzlabošanu vardarbības novēršanā pret sievieti, iespējamo citu institūciju iesaistīšana projekta īstenošanā.

Darba grupā nozīmētie koordinatori no IeM Preses un sabiedrisko attiecību departamenta, Starptautisko attiecību departamenta, Valsts policijas darbu sāka jau otrdien, 9.novembrī.

Iekšlietu ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību   departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!