• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ekonomikas ministra darba vizīti Vācijā 7.-9.martā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.03.2007., Nr. 43 https://www.vestnesis.lv/ta/id/154340

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šonedēļ žurnālā "Jurista Vārds"

Vēl šajā numurā

13.03.2007., Nr. 43

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ekonomikas ministra darba vizīti Vācijā 7.–9.martā

No 7. līdz 9.martam ekonomikas ministrs Jurijs Strods atradās darba vizītē Vācijā. Kopā ar ministru vizītē devās arī plaša Latvijas uzņēmēju delegācija.

Vizītes ietvaros ministrs sniedza intervijas laikrakstiem “Financial Times Deutschland” un “Handelsblatt”, kurās sniedza redzējumu par ekonomiskās attīstības perspektīvām ar Vāciju, Latvijas ekonomisko izaugsmi.

7.martā Berlīnē ministrs apmeklēja Baltijas Tūrisma informācijas centru un atklāja Baltijas stendu Starptautiskajā tūrisma gadatirgū (ITB). Piedalīšanās gadatirgū ir laba iespēja Baltiju parādīt ar interesantiem piedāvājumiem.

8.martā Diseldorfā ministrs tikās ar Ziemeļreinas–Vestfālenes ekonomikas, vidusslāņa un enerģētikas ministri Kristu Tobenu. Tikšanās laikā ministri vienojās attīstīt sadarbību energoefektivitātes jomā, nodibinot kontaktus starp atbildīgajām aģentūrām. Vācija ir viens no nozīmīgākajiem Latvijas ekonomiskās sadarbības partneriem, tomēr pastāv liels potenciāls starpvalstu attiecību tālākai attīstīšanai. Tāpēc J.Strods uzaicināja Ziemeļreinas–Vestfālenes ekonomikas ministri kopā ar Vācijas uzņēmēju delegāciju apmeklēt Latviju.

Vācijas un Latvijas uzņēmēji piedalījās seminārā “Ekonomiskās sadarbības iespējas ar Latviju”, kurā ar uzrunu uzstājās ministrs J.Strods, kā arī LIAA direktors A.Ozols prezentēja biznesa sadarbības iespējas ar Latviju. Vēlāk ministrs apmeklēja tehnoloģisko kompetences centru “Life Science”, lai iepazītos ar Vācijas pieredzi šāda centra vadīšanā.

Ekonomikas ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!