• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par izteiktajām līdzjūtībām un palīdzību pēc ugunsnelaimes Alsungā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.02.2007., Nr. 35 https://www.vestnesis.lv/ta/id/153711

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par līdzjūtības vēstulēm pēc traģiskās ugunsnelaimes Alsungā

Vēl šajā numurā

28.02.2007., Nr. 35

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par izteiktajām līdzjūtībām un palīdzību pēc ugunsnelaimes Alsungā

Labklājības ministre Dagnija Staķe pateicas Somijas prezidentei Tarjai Halonenai, Somijas premjerministram Matti Vanhanenam, Igaunijas prezidentam Tomasam Hendrikam Ilvesam, Lietuvas prezidentam Valdam Adamkum, kā arī visu pārējo valstu pārstāvjiem, kas savas tautas vārdā pauda līdzjūtību 23.februārī Alsungas sociālās aprūpes centra “Reģi” ugunsgrēkā visu bojāgājušo un ievainoto cilvēku tuviniekiem, kā arī visiem, kurus skārusi traģēdija Alsungas pansionātā.

Ministre augstu novērtēja gatavību materiāli palīdzēt izglābtajiem. “Īpašs paldies Lietuvas vēstniekam Latvijā Antanam Vinkum un vēstniecības darbiniekiem, kuri sniedza nopietnu materiālo atbalstu aprūpes centra “Reģi” iedzīvotājiem,” uzsver labklājības ministre.

Igaunijas Republikas vēstniecība Latvijā paziņoja, ka saistībā ar sēru dienu Latvijā 27.februārī tiek atcelta Igaunijas Republikas 89.neatkarības gadadienai veltītā pieņemšana Melngalvju namā Rīgā.

Vakar Ārlietu ministrijā bija atvērta Līdzjūtības grāmata, kur diplomātisko korpusa pārstāvji un ārvalstu organizācijas varēja izteikt līdzjūtību.

Labklājības ministrijas Komunikācijas departaments

Pienākusi ziņa: arī Romas pāvests Benedikts XVI, dziļi apbēdināts, izteicis līdzjūtību sakarā ar traģisko ugunsgrēku Alsungā “Reģi”. – “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!