• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ārlietu ministra oficiālo vizīti Izraēlas Valstī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.02.2007., Nr. 33 https://www.vestnesis.lv/ta/id/153525

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par galīgo ziņojumu par iespējamajām nelegālajām CIP darbībām Eiropas teritorijā

Vēl šajā numurā

23.02.2007., Nr. 33

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ārlietu ministra oficiālo vizīti Izraēlas Valstī

 

Ārlietu ministrs Artis Pabriks 21.februārī oficiālās vizītes Izraēlā ietvaros apmeklēja dienvidu pilsētu Sderotu, kas atrodas Gazas joslas pierobežā, lai iepazītos ar sadzīves apstākļiem šajā teritorijā. Ministrs tikās ar pilsētas mēru Eli Mojalu, kas informēja, ka apstākļi ir ļoti sarežģīti un situācija nedroša, jo ik pārdienas notiek dažādas sadursmes ar Gazas joslas radikāļiem, kas apšauda pilsētas iedzīvotājus ar pašdarinātām raķetēm.

Ministrs tikās arī ar Ēģiptes robežas EU BAM Rafah vadītāju ģenerāli Pjetro Pistolēzi, kurš ministru informēja par darba apstākļiem Ēģiptes un Gazas joslas robežpārejas punktā. Viņš norādīja, ka misijai šobrīd trūkst muitas ekspertu, un izteica lūgumu Latvijai apsvērt civilo speciālistu nozīmēšanu šajā misijā.

Vizītes ietvaros ministrs apmeklēja Vaicmana zinātnes institūtu. Tā vadības pārstāvji ministru iepazīstināja ar aktuālākajiem pētniecības objektiem bioķīmijas, interneta tehnoloģiju, alternatīvās degvielas izstrādes un citās jomās, kā arī informēja par institūta sadarbības partneriem Latvijā.

Artis Pabriks apmeklēja arī pirmā Izraēlas prezidenta Haima Vaicmana muzeju.

Ministrs sniedza intervijas vairākiem Izraēlas masu medijiem. Ministra vizīte Izraēlas Valstī noslēdzās vakar, 22.februārī.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!