• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Trešdien, 14. februārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.02.2007., Nr. 32 https://www.vestnesis.lv/ta/id/153395

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas Iesniegumu birojā saņemtie iesniegumi 2007. gada janvārī

Vēl šajā numurā

22.02.2007., Nr. 32

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Trešdien, 14. februārī

 

Ārlietu komisijas priekšsēdētājs Andris Bērziņš un komisijas deputāti:

– tikās ar Izraēlas 17.Knesetā izveidotās Izraēlas un Latvijas parlamentu draudzības līgas delegāciju.

 

Agrārās, vides un reģionālās politikas komisija:

– strādāja ar likumprojekta “Grozījumi likumā “Par zemes reformas pabeigšanu lauku apvidos”” sagatavošanu 2.lasījumam;

– atbalstīja izskatīšanai 2.lasījumā likumprojektu “Grozījumi likumā “Par zemes reformu Latvijas Republikas lauku apvidos””;

 – atbalstīja izskatīšanai 2.lasījumā likumprojektu “Par zemes reformu Latvijas Republikas pilsētās””;

– atbalstīja izskatīšanai 2.lasījumā likumprojektu “Grozījumi likumā “Par zemes lietošanu un zemes ierīcību””.

 

Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisija un Juridiskā komisija izbraukuma sēdē:

 – iepazinās ar Prokuratūras darba rezultātiem 2006.gadā un tās prioritātēm 2007.gadā.

 

Ārlietu komisija:

– atbalstīja izskatīšanai 1.lasījumā likumprojektu “Par Eiropas ainavu konvenciju”;

– atbalstīja izskatīšanai 1.lasījumā likumprojektu “Par Latvijas valdības un Maķedonijas valdības līgumu par nodokļu dubultās uzlikšanas un nodokļu nemaksāšanas novēršanu attiecībā uz ienākuma un kapitāla nodokļiem”;

– atbalstīja izskatīšanai 2.lasījumā likumprojektu “Par 1949.gada 12.augusta Ženēvas konvenciju Papildprotokolu par papildu atšķirības emblēmas apstiprināšanu”.

 

Baltijas lietu apakškomisija:

– uzklausīja apakškomisijas priekšsēdētājas Ē.Zommeres informāciju par Baltijas asamblejas Prezidija sēdi, kas notika šī gada 9.februārī Rīgā.

 

Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija:

– atbalstīja izskatīšanai 1.lasījumā likumprojektu “Par Latvijas valdības un Maķedonijas valdības līgumu par nodokļu dubultās uzlikšanas un nodokļu nemaksāšanas novēršanu attiecībā uz ienākuma un kapitāla nodokļiem”.

 

Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisija:

– uzklausīja Iekšlietu ministrijas Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes Ekonomikas policijas pārvaldes 6.nodaļas (Kibernoziegumu apkarošanas nodaļas) vecākā inspektora P.Reinfelda informāciju par situāciju Latvijā saistībā ar kibernoziegumiem, rasisma un ksenofobijas noziedzīgajiem nodarījumiem, kas tiek izdarīti datorsistēmās, un nolēma lūgt Iekšlietu ministriju sagatavot priekšlikumus grozījumiem normatīvajos aktos.

 

Eiropas lietu komisija:

– uzklausīja ekonomikas ministru J.Strodu un apstiprināja Latvijas pozīciju Eiropas Savienības Transporta, telekomunikāciju un enerģētikas ministru padomei, kas notiks šā gada 15.februārī Briselē;

– uzklausīja tieslietu ministru G.Bērziņu un iekšlietu ministru I.Godmani un apstiprināja Latvijas pozīciju Eiropas Savienības Tieslietu un iekšlietu ministru padomei, kas notiks šā gada 15. un 16.februārī Briselē;

– apstiprināja Latvijas pozīciju Eiropas Savienības Izglītības, jaunatnes un kultūras ministru padomei, kas notiks šā gada 16.februārī Briselē.

 

Izglītības, kultūras un zinātnes komisija:

– tikās ar Kultūras ministrijas parlamentāro sekretāru A.Radzeviču, Kultūras ministrijas valsts sekretāra vietnieci kultūrpolitikas jautājumos U.Sedlinieci, Valsts kultūras pieminekļu aizsardzības inspekcijas vadītāju J.Dambi, Valsts kultūras pieminekļu aizsardzības inspekcijas Lēmumu kvalitātes kontroles un komunikāciju sektora vadītāju K.Geili, Valsts Kultūrkapitāla fonda pārstāvi R.Kaminsku un Latvijas Pašvaldību savienības padomnieces izglītības un kultūras jautājumos I.Peipiņu un diskutēja par valsts īstenoto politiku kultūras pieminekļu saglabāšanas, uzturēšanas un aizsardzības jomā.

 

Sociālo un darba lietu komisija:

– uzklausīja Labklājības ministrijas, Izglītības un zinātnes ministrijas un Profesionālās karjeras izvēles valsts aģentūras pārstāvju informāciju par Labklājības ministrijas ziņojumu par karjeras atbalsta sistēmas turpmākās attīstības stratēģiju.

 

Tautsaimniecības komisija:

– atbalstīja izskatīšanai 1.lasījumā likumprojektu “Grozījums Jūrlietu pārvaldes un jūras drošības likumā”;

– sprieda par Koncesiju likumprojektu.

 

Valsts pārvaldes un pašvaldības komisija:

– atbalstīja izskatīšanai 2.lasījumā likumprojektu “Priekšlikumu un sūdzību likums”.

 

Pieprasījumu komisija:

– uzklausīja Veselības ministrijas informāciju par pašreizējo situāciju ar gripas vakcīnu iepirkšanu un izlietošanu, kā arī pieņemtajiem profilaktiskajiem pasākumiem gripas izplatības ierobežošanā.

 

Pilsonības likuma izpildes komisija:

– uzklausīja īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās O.Kastēna un Īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariāta vadītājas I.Liepas informāciju par sekretariāta darbību.

 

Publisko izdevumu un revīzijas komisija un Sociālo un darba lietu komisija kopīgā sēdē:

– uzklausīja valsts kontrolieri I.Sudrabu, Veselības obligātās apdrošināšanas valsts aģentūras direktora vietnieku R.Jokstu un Veselības ministrijas valsts sekretāra vietnieku R.Muciņu par Valsts kontroles likumības revīzijas “Kompensējamo medikamentu apmaksai novirzīto valsts budžeta līdzekļu izlietojuma atbilstība normatīvajiem aktiem” ieteikumu ieviešanas gaitu un pieņēma to zināšanai.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!