• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Lietuvas Republikas Neatkarības gadadienā 16.februārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.02.2007., Nr. 29 https://www.vestnesis.lv/ta/id/153185

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Komercreģistra ziņas

Vēl šajā numurā

19.02.2007., Nr. 29

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Lietuvas Republikas Neatkarības gadadienā 16.februārī

Valsts prezidente

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga 16.februārī tālsarunā sveica Lietuvas prezidentu Valdu Adamku un Lietuvas tautu valsts neatkarības dienā. “Sirdī gan es, gan visa Latvijas tauta šodien ir kopā ar Lietuvu, svinot tās neatkarības dienu!” – sarunā apliecināja V.Vīķe-Freiberga. Abi prezidenti arī apspriedās par šobrīd aktuālākajiem Eiropas Savienības jautājumiem.

Valsts prezidenta preses dienests

Ārlietu ministrs

Ārlietu ministrs Artis Pabriks 16.februārī – Lietuvas Republikas Neatkarības dienā – nosūtīja apsveikuma vēstuli Lietuvas ārlietu ministram Petram Vaitiekūnam, novēlot lietuviešu tautai labklājību un mieru.

“Izmantojot iespēju, vēlos izteikt atzinību par mūsu regulāro un atklāto viedokļu apmaiņu par dažādiem mūs interesējošiem tematiem. Esmu pārliecināts, ka kopīgi, viens otru atbalstot, mēs varam daudz paveikt mūsu nāciju labā,” vēstulē raksta ārlietu ministrs.

Artis Pabriks augstu novērtē siltās un draudzīgās attiecības, kas izveidojušās starp Latviju un Lietuvu, kā arī dažādos līmeņos un jomās labi izveidoto sadarbības ietvaru.

ĀM Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!