• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ārlietu ministra pirmo oficiālo vizīti Izraēlas Valstī 19.-22.februārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.02.2007., Nr. 29 https://www.vestnesis.lv/ta/id/153184

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par krimināltiesību normām vides aizsardzībā, lai novērstu iespēju izvairīties no atbildības par ekoloģiskajiem noziegumiem

Vēl šajā numurā

19.02.2007., Nr. 29

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ārlietu ministra pirmo oficiālo vizīti Izraēlas Valstī 19.-22.februārī

Ārlietu ministrs Dr. Artis Pabriks no šodienas, 19.februāra, līdz 22. februārim uzturas oficiālā vizītē Izraēlas Valsti. Šī ir pirmā Latvijas ārlietu ministra oficiālā vizīte Izraēlā. 2007. gada 6. janvārī Latvija un Izraēla atzīmēja diplomātisko attiecību nodibināšanas 15. gadadienu.

Vizītes ietvaros ministram paredzēta tikšanās ar Nobela miera prēmijas laureātu, Izraēlas premjerministra vietnieku, Negevas un Galilejas attīstības ministru Šimonu Peresu, vicepremjerministri un ārlietu ministri Cipi Livni, kā arī plānots Izraēlas Kneseta apmeklējums. Latvijas ārlietu ministru par situāciju Gazas joslā informēs Eiropas Savienības robežkontroles atbalsta misijas uz Gazas joslas un Ēģiptes robežas EU BAM Rafah vadītājs ģenerālis Pjetro Pistolēze. Vizītes laikā plānots apspriest Latvijas un Izraēlas divpusējās sadarbības aktualitātes, attiecību attīstības iespējas, it īpaši ekonomikas, izglītības un zinātnes jomās, kā arī izvērtēt notikumu attīstību Tuvajos Austrumos.

Vizītes programmā arī ietverta tikšanās ar Latvijas un Igaunijas ebreju asociācijas Izraēlā vadību, Latvijas goda konsuliem Izraēlā un uzņēmēju grupu. Ministrs apmeklēs holokausta varoņu un upuru piemiņas muzeju Yad Vashem, Jeruzalemes vecpilsētu un izstādi Latvijas bērni zīmē vecās sinagogas. A.Pabrikssolidaritātes misijā viesosies Izraēlas dienvidu pilsētā Sderotā, kas vairāku gadu garumā regulāri ir pakļauta raķešu apšaudei no Gazas joslas.

ĀM Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!