• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.02.2007., Nr. 28 https://www.vestnesis.lv/ta/id/153106

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

16.02.2007., Nr. 28

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

 

Lauku atbalsta dienesta paziņojums

Lauku atbalsta dienests (LAD) izsludina atklāta konkursa projektu iesniegumu pieņemšanas uzsākšanu uz vienu mēnesi no sludinājuma publicēšanas dienas Eiropas Lauksaimniecības virzības un garantiju fonda (ELVGF) Vienotā programmdokumenta 4.prioritātes “Lauku un zivsaimniecības attīstības veicināšana” 4.6.pasākuma “Vietējo rīcību attīstība (LEADER+ veida pasākums)” aktivitātei “Integrētās lauku attīstības izmēģinājuma stratēģijas” šādu vietējo rīcības grupu integrēto attīstības stratēģiju īstenošanai:

1. Biedrības “Jelgavas lauku partnerība “Lielupe”” integrētās lauku attīstības izmēģinājuma stratēģijas “Dzīves kvalitātes uzlabošana Jelgavas rajonā” īstenošanai. Iesniegumi jāiesniedz Jelgavā, Pasta ielā 37 (tālr. 26399946).

2. Biedrības “Dobeles rajona lauku partnerība” integrētās lauku attīstības izmēģinājuma stratēģijas “Dzīves kvalitātes uzlabošana lauku apvidos, ieskaitot tādu komersantu, nevalstisko organizāciju, valsts un pašvaldības sektoru kopīgu projektu attīstību, kas vērsti uz pakalpojumu sasniedzamības un kvalitātes uzlabošanu iedzīvotājiem” īstenošanai. Iesniegumi jāiesniedz Dobelē, Brīvības ielā 15, 56.kab. (tālrunis 29187113, 29168571).

3. Biedrības “Saldus rajona attīstības biedrība” integrētās lauku attīstības izmēģinājuma stratēģijas “Saldus rajona lauku attīstības stratēģija 2004.–2006.gadam” īstenošanai. Iesniegumi jāiesniedz Saldū, Striķu ielā 2, 2.stāvs (tālr. 63807276, 29494781).

4. Biedrības “Vidzemes lauku partnerība “Brasla”” integrētās lauku attīstības izmēģinājuma stratēģijas “Lauku partnerības “Brasla” teritorijā esošo dabas un kultūrvēsturisko resursu iespējami labāka ilgtspējīga izmantošana iedzīvotāju dzīves kvalitātes uzlabošanai” īstenošanai. Iesniegumi jāiesniedz Cēsu rajonā, Straupes pagastā, Braslas ielā 2 (tālr. 26137342).

5. Biedrības “Darīsim paši!” integrētās lauku attīstības izmēģinājuma stratēģijas “Kuldīgas rajona lauku attīstības stratēģija” īstenošanai. Iesniegumi jāiesniedz Kuldīgā, Baznīcas ielā 1 (tālr. 63324935).

6. Biedrības “Publisko un privāto partnerattiecību biedrība “Zied zeme”” integrētās lauku attīstības izmēģinājuma stratēģijas “Vietējās rīcības grupas Publisko un Privāto Partnerattiecību Biedrības “Zied zeme” attīstības stratēģija” īstenošanai. Iesniegumi jāiesniedz Ogres rajonā, Madlienas pagastā “Pagastmājā” (tālr. 26314147).

Sīkāka informācija par vietējo rīcības grupu darbības teritorijām, pasākumiem un pieejamo finansējumu, projektu iesniegumu pieņemšanas kārtu skaitu, kā arī iesniegumu veidlapas ir pieejamas LAD mājas lapā www.lad.gov.lv, kā arī attiecīgajā vietējā rīcības grupā.


NACIONĀLĀ RADIO UN TELEVĪZIJAS PADOME IZSLUDINA KONKURSU APRAIDES ATĻAUJAS (LICENCES) SAŅEMŠANAI TELEVĪZIJAS PROGRAMMAS APRAIDEI CĒSU 60.TV KANĀLĀ

Elektroniskā sabiedrības saziņas līdzekļa veids - televīzija.

Prasības attiecībā uz programmu:

Raidlaika apjoms - ne mazāk kā sešas stundas diennaktī.

Pieļaujamā valodu attiecība – raidlaika apjoms svešvalodās – līdz 25 procentiem no raidlaika kopapjoma diennakts laikā.

Programmā vismaz 1 stunda no kopējā raidlaika apjoma nedēļas laikā jāparedz Cēsu pilsētas un tās apkārtējo apdzīvoto vietu ziņu un informatīvo raidījumu veidošanai par sociālajiem, ekonomiskajiem, izglītības, kultūras un citiem tematiem;

Skaņas un attēla formātu kvalitāte - atbilstoši Latvijas standartā LVS 86 : 1997 “Televīzijas apraides sistēmas un trakti. Galvenie parametri un to normas” un LVS 79:1996 “Skaņas apraides sistēmas un trakti. Galvenie parametri un to normas” ietvertajiem noteikumiem. Apraide veicama PAL D,K krāsu kodēšanas sistēmā.

Raidītāja aptveramā teritorija – 10-15 km rādiuss ap Cēsu pilsētu.

Apraides atļaujas termiņš - 7 gadi.

Darbība uzsākama ne vēlāk kā divpadsmit mēnešu laikā pēc konkursa rezultātu noteikšanas.

Konkursa dalības maksa Ls 480 (četri simti astoņdesmit lati).

Valsts nodeva par apraides atļaujas izsniegšanu Ls 100 (viens simts lati).

Pieteikumu iesniegšanas termiņš - 2007.gada 16.marts.

Konkursa dalībniekiem jāiesniedz pieteikumi atbilstoši Radio un televīzijas likuma 11.panta ceturtajā un piektajā daļā ietvertajiem tiesību normu noteikumiem. Vispārējā programmas koncepcija jāiesniedz atbilstoši formai nr.5, kas apstiprināta ar Nacionālās radio un televīzijas padomes 2005.gada 24.novembra lēmumu nr.196

Pieteikums iesniedzams slēgtā un apzīmogotā aploksnē, ar norādi - “Konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai televīzijas programmas apraidei Cēsu 60.TV kanālā” - Nacionālās radio un televīzijas padomes sekretariātā Rīgā, Smilšu ielā 1/3, 6.stāvā.

Uzziņas - Nacionālās radio un televīzijas padomes sekretariātā, tālr. 722 1848.

Konkursa nolikumu var saņemt ar nākamo dienu pēc šī sludinājuma publikācijas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” Nacionālās radio un televīzijas padomes sekretariātā. Tālrunis uzziņām 7221848.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!