• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.02.2007., Nr. 20 https://www.vestnesis.lv/ta/id/152448

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

02.02.2007., Nr. 20

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

 

12.JPG (55392 bytes)

Paziņojums par projektu konkursu

Biedrība “Latvijas Mūzikas informācijas centrs” izsludina VKKF finansētās kultūras programmas “Atbalsts radošajam darbam mūzikas un literatūras nozarēs un pētniecības darbam visās kultūras nozarēs – Šveice (Casa Pantrova, Lugano)” projektu konkursu.

Konkursā var piedalīties Latvijas profesionālie akadēmiskie mūziķi (komponisti, atskaņotājmākslinieki u.c.), literāti, kā arī dažādu kultūras nozaru pētnieki. Priekšroka tiek dota tādu projektu atbalstam, kas saistīti ar Latvijas–Šveices starpkultūru sakariem un kur pretendentiem ir argumentēta motivācija darbam Šveicē – aktuāli daiļrades un pētniecības aspekti, kas tieši saistīti ar Šveices kultūras kontekstu.

Projekta iesniedzējs var pretendēt uz nodrošinājumu radošam darbam – dzīvesvietas un uzturēšanās jeb dienas naudas izdevumiem Casa Pantrova namā Lugano (Šveicē), kopumā – sešu nedēļu ilgā laika periodā (šis termiņš var tikt sadalīts arī starp vairākiem pretendentiem). Iespējamais uzturēšanās laiks: no 2007.gada 16.aprīļa līdz 29.aprīlim, no 21.maija līdz 3.jūnijam, no 30.jūlija līdz 12.augustam. Ceļa izdevumi šajā programmā netiek piešķirti.

Pieteikumu iesniegšanas termiņš – 05.03.2007. plkst. 12.00. Projekti iesniedzami biedrībā “Latvijas Mūzikas informācijas centrs” R.Vāgnera ielā 4, Rīgā, LV-1050, darbdienās no plkst. 10.00 līdz 16.00, vai arī iesūtāmi pa pastu (pasta zīmogs – līdz 2.03.2007.) Konkursa rezultāti tiks paziņoti līdz 19.03.2007.

Sīkāka informācija, konkursa nolikums un pieteikuma veidlapa saņemama biedrībā “Latvijas Mūzikas informācijas centrs” R.Vāgnera ielā 4, Rīgā, interneta mājas lapā www.lmic.lv, sadaļā “Projekti-Konkursi”; tālr. uzziņām 7226797.


Uzaicinājums iesniegt projektus Inovācijas centru un biznesa inkubatoru attīstības programmas projektu konkursam

Latvijas Republikas Ekonomikas ministrija uzaicina pieteikties dalībai programmā par atbalsta saņemšanu inovācijas centru un biznesa inkubatoru attīstības programmas projektiem.

Programmas “Inovācijas centru un biznesa inkubatoru attīstības programma” mērķis ir veicināt inovāciju infrastruktūras pilnveidošanu, stiprinot pašvaldību, augstskolu un zinātnisko institūtu kapacitāti tiem likumdošanā deleģēto funkciju izpildei, atbalstīt augstskolu un valsts zinātnisko institūtu iniciatīvu veidot jaunus inovācijas centrus un reģionālo pašvaldību iniciatīvu veidot jaunus biznesa inkubatorus, kā arī inovācijas centru un biznesa inkubatoru pakalpojumu nodrošināšanu jauniem uzņēmumiem, sekmējot jaunu inovatīvu uzņēmumu veidošanos un attīstību.

Programmas ietvaros tiks atbalstītas šādas aktivitātes:

- inkubatora izveidošana un attīstīšana;

- inkubatora pakalpojumu nodrošināšana;

- inkubatora pakalpojumu nodrošināšana inkubatora uzņēmumiem.

Programmas projektu pieteikumu iesniedzējs var būt valsts augstskola, valsts zinātniskais institūts vai pašvaldība.

Programmas projekta pieteikums ir iesniedzams saskaņā ar nolikumam pievienoto pieteikuma veidlapu (programmas nolikuma pielikums nr.1), kas ir pieejama Ekonomikas ministrijas mājas lapā http://www.em.gov.lv.

Projektu pieteikumi personīgi vai pa pastu jāiesniedz Ekonomikas ministrijā Brīvības ielā 55, Rīgā, LV-1519, ne vēlāk kā līdz 2007.gada 1.martam pulksten 17.

Informāciju par līdzdalību konkursā var saņemt Ekonomikas ministrijā pa tālruni 7013057 vai 7013129.


Paziņojums par konkursu

Talsu rajona Dundagas pagasta padome izsludina konkursu par labāko piedāvājumu Dundagas pagasta padomei piederoša zemes īpašuma “Muņu Grabi”, kadastra nr. 8850-009-0080, kopējā platība 118,4 ha, t.sk. lauksaimniecībā izmantojamā zeme 106,10 ha, nomai ar tiesībām uzstādīt vēja ģeneratorus. Pretendentiem piedāvājums jāiesniedz Dundagas pagasta padomē līdz 2007.gada 27.februāra pulksten 17. Ar konkursa nolikumu var iepazīties līdz 2007.gada 23.februārim Dundagas pagasta padomē Pils ielā, “Līkā muižā”, Dundagā, Talsu rajonā, darbdienās no plkst.9 līdz 17. Ar konkursa nolikumu var iepazīties arī interneta mājas lapā: www.dundaga.lv , sadaļā: “Izsole”.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!